Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο

Τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Θα χρειαστείτε μία παλιά κορνίζα που έχετε ξεχάσει στην αποθήκη σας. Δεν χρειάζεται να έχει γυαλί ή πλάτη. Περάστε ένα στρώμα βερνίκι για να αποκτήσει καινούργια λάμψη.

Κόψτε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ ακριβώς στο μέγεθος της κορνίζας. Τοποθετήστε το στο πλαίσιο και καλύψτε το με ύφασμα που σας αρέσει. Οι άκρες γύρω – γύρω του υφάσματος θα διπλωθούν και θα τις στερεώσετε με μικρά καρφιά.

Ετοιμάστε πρώτα τις λίγο μεγαλύτερες ετικέτες και τοποθετήστε τες  στο ύφασμα προσέχοντας να έχουν ίδια απόσταση η μία από την άλλη.

Τώρα θα φτιάξετε τις ετικέτες για τις 24 ημέρες του Δεκεμβρίου μέχρι τα Χριστούγεννα. Κόψτε τις ομοιόμορφα από χοντρό άσπρο χαρτόνι.

Και στερεώστε όλες τις ετικέτες στον πίνακα με όμορφες πινέζες αφού προηγουμένως έχετε γράψει επάνω τους αριθμούς από το 1 έως το 24.

Κρεμάστε ένα μικρό στολίδι σε κάθε ημέρα του μήνα. Διαλέξτε απλά και ελαφριά βέβαια γιορτινά Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Κρεμάστε τον πίνακά σας σε μία ωραία θέση κοντά στο δένδρο σας. Κάθε βράδι θα αφαιρείτε μαζί με το παιδάκι σας ή τα παιδάκια σας, ένα στολίδι από την ημέρα που πέρασε και θα το κρεμάτε στο δένδρο σας!

Να είστε σίγουρη ότι όλοι θα θαυμάσουν αυτό το όμορφο και πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο.