«Η Βασίλισσα του Χιονιού»

vasilissasnow«Η Βασίλισσα του Χιονιού» το κλασικό αριστούργημα του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται, σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου στη Θεατρική Σκηνή «Όνειρο».

Η  Βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο παγώνοντας τον πλανήτη, με σκοπό να κυβερνήσει ολόκληρη τη Γη.

Η Γκέρντα ένα τολμηρό νέο κορίτσι ξεκινάει ένα μακρύ και περιπετειώδες ταξίδι, με προορισμό το παγωμένο βασίλειο, για να ανατρέψει το κακόβουλο αυτό σχέδιο.

Περνάει μέσα από τις εποχές του χρόνου, επιβιώνει στις κακουχίες και αντιστέκεται στις προκλήσεις έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, την εξυπνάδα και την επιμονή στον στόχο και τελικά καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη.

Στο τέλος η νεαρή και αισιόδοξη Γκέρντα εύχεται σε όλους μας: 

«Καλό ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι! Το σύμπαν είστε εσείς, ποτέ μην φοβηθείτε»

«Η βασίλισσα του Χιονιού» είναι ένα έργο με αισιόδοξα μηνύματα για μικρούς και μεγάλους σε μια θεαματική παραγωγή με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια, ευφάνταστες σκηνικές κατασκευές, τεχνητό χιόνι και κοστούμια εποχής.

Μια παράσταση απολαυστική, με χαρά, χορό, χρώματα και μουσικές  που μοιράζει χαμόγελο και αισιοδοξία!

«Η Βασίλισσα του χιονιού»

Θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου

Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ. Για ανέργους (κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ) 7 ευρώ.

Θεατρική Σκηνή «Όνειρο»

(*Πολυχώρος Παλαιού Βυρσοδεψείου), κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17.30.

*Ο Πολυχώρος Παλαιού Βυρσοδεψείου στην Πειραιώς διαθέτει την θεατρική σκηνή «ΟΝΕΙΡΟ» όπου θα παρουσιάζονται επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις , την αίθουσα κινηματογράφου με προβολές σινεφίλ ταινιών (κυρίως Ευρωπαϊκής παραγωγής),
καφέ-μπάρ και αίθουσα εκδηλώσεων.

Πειραιώς  (έναντι FACTORY OUTLET) και Χρυσοστόμου Σμύρνης 84 (Αγ. Ι. Ρέντη)
Τηλ. Κρατήσεων: 210-4830330  & 6986673323