Κερδίστε δημητριακά Nesquik της Nestlé για 6 μήνες! ΕΛΗΞΕ

Κερδίστε δημητριακά Nesquik της Nestlé για 6 μήνες! ΕΛΗΞΕ

Αυτές τις τραγανές μπαλίτσες δημητριακών ολικής άλεσης με τέλεια σοκολατένια γεύση, που κάνουν το γάλα των παιδιών σούπερ σοκολατένιο, τις ξέρουμε όλοι!!!

Τα παιδιά τα λατρεύουν!

nesquik spoon

Ένα μπολ με γάλα και μια μερίδα σοκολατένια δημητριακά ολικής άλεσης Nesquik περιέχει πάνω από 30% της συνιστώμενης ποσότητας ασβεστίου για τον οργανισμό, ενώ περιέχει επιπλέον σίδηρο και 7 βιταμίνες, μεταξύ των οποίων και βιταμίνη D που συμβάλλει στην καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου.

Και είναι σίγουρα ο πιο νόστιμος τρόπος να πίνουν τα παιδιά το γάλα τους το πρωί! 

Το Paidorama.com σε συνεργασία με τη Nestlé κάνουν δώρο σε 3 τυχερές μανούλες τα αγαπημένα δημητριακά Nesquik του παιδιού τους για 6 μήνες!

Ο πιο λαχταριστός διαγωνισμός έληξε!

Για τους επόμενους έξι μήνες θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους δημητριακά Nesquik οι ακόλουθοι τρεις τυχεροί:

Βαλεντίνα Πέγιου

Μιχάλης Λούκας

Τέλης Πλέσσας

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

 

Όροι Διαγωνισμού

  1. Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 με την ανάρτηση του άρθρου και λήγει τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Απριλίου 2015.
  2. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 μέσω χρήσης του random.org. Οι 3 νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία και θα ανακοινωθούν σε αυτή την ανάρτηση. Η παράδοση των δώρων θα γίνει αφότου επιβεβαιωθεί η ταυτοπροσωπία του κάθε νικητή με αστυνομική ταυτότητα. Αν οι νικητές δεν επικοινωνήσουν εντός 7 ημερών από την κλήρωση, τα δώρα θα δοθούν με την ίδια διαδικασία στους πρώτες επιλαχόντες.
  3. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών που διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό όσοι εργάζονται στην εταιρεία Nestlé και στην ιστοσελίδα paidorama.com και συγγενικά τους πρόσωπα α' βαθμού.
  4. H ιστοσελίδα paidorama.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τις τυχόν αλλαγές στην παρούσα ανάρτηση.