«Λερωμένα φτερά» στο εργαστήρι Μαιρηβή.

«Λερωμένα φτερά» στο εργαστήρι Μαιρηβή.

Μια μέρα, οι άνθρωποι και τα ζώα σταμάτησαν να γεννιούνται. Και η βλάστηση σταμάτησε να αναπτύσσεται. Και τα ποτάμια, οι λίμνες και η θάλασσα ξεράθηκαν... Τότε, οι άνθρωποι έφτιαξαν ένα χωριό με ό,τι είχε απομείνει.

 Σε εκείνο το χωριό γεννήθηκε ένα κορίτσι με ένα ζευγάρι φτερά. Ο θρύλος λέει ότι ή είναι ένας άγγελος που θα σώσει τον κόσμο ή είναι ένα κακό πνεύμα που θα τον καταστρέψει εντελώς. Τότε εμφανίζεται ένας μυστηριώδης ταξιδιώτης... «Θα πάρω το κορίτσι υπό την προστασία μου μέχρι να γίνει 16 χρονών. Αν είναι άγγελος θα την αφήσω να κάνει το έργο της. Αν είναι κακό πνεύμα, θα το καταστρέψω...»

Τα σκηνικά της ιστορίας είναι φτιαγμένα με μηχανισμούς από παλιά και άχρηστα αντικείμενα. Αυτή η περίεργη αισθητική, μαζί με τη μουσική και την αφήγηση του ηθοποιού μας μεταφέρουν σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο David Zuazola γεννήθηκε στη Χιλή. Είναι ηθοποιός, μουσικός και κουκλοπαίκτης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Santiago της Χιλής. Ξεκίνησε σαν κουκλοπαίκτης με την ομάδα του Jordi Bertran στη Βαρκελώνη. Μετά από τη συμμετοχή του σε πολλές θεατρικές ομάδες, ξεκινάει τη σόλο καριέρα του με την παράσταση «Λερωμένα Φτερά», με την οποία ταξιδεύει σε Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει το Βραβείο Καλύτερου Φανταστικού Κόσμου (Βαρσοβία, Πολωνία 2011) το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού Θεάτρου κούκλας (Μοντενέγρο 2012) και το Βραβείο Καλύτερης Παράστασης Θεάτρου κούκλας (Βίτολα 2013).

Κυριακή 16 Νοεμβρίου, ώρα 17:00

Μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε προσκλήσεις για την παρασταση εδώ.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήρι Μαιρηβή.