Μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Ζάππειο.

zap 72Ένα παραμυθένιο σκηνικό στήνεται στο Ζάππειο, με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, όπου η παράδοση συναντά την ιστορία,  7 Δεκεμβρίου  - 7 Ιανουαρίου, από το Σύλλογο Φίλων του Ζαππείου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στο Ζάππειο το "Μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό",  υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες, με ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού και αμέτρητες εκπλήξεις, παρέα με το ξωτικό του δένδρου, το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, τρενάκι, τραμπολίνο  και πολλά άλλα παιχνίδια για να διασκεδάσουν με την ψυχή τους οι μικροί μας φίλοι.

Face Painting, δωρεάν, στο οποίο συνδυάζεται η ψυχαγωγία με την δημιουργικότητα. Σκιτσογράφος, όπου τα παιδιά θα αποτυπωθούν μαζί με το αγαπημένο τους χόμπι, ζογκλέρ, ζωντανή μουσική  και κουκλοθέατρο με Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συμπληρώνουν το μαγευτικό τοπίο.

Πέρα από το παιχνίδι υπάρχει στο περίπτερο του Συλλόγου Φίλων του Ζαππείου και το «εργαστήρι ιστορίας», όπου τα παιδιά μπορούν να συμπληρώσουν το παζλ της ιστορίας του Ζαππείου, να ακούσουν και να μάθουν τη ζωή και το έργο των εθνικών ευεργετών σαν παραμύθι, να ζωγραφίσουν,  « εργαστήρι ζαχαροπλαστικής», όπου τα παιδιά μπορούν να παρασκευάσουν τα δικά τους μπισκότα, να φυτεύσουν στους κήπους του Ζαππείου, να ξεναγηθούν και  να κατασκευάσουν   μόνα τους οικολογικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ζαππείου έχει φροντίσει για όλη την οικογένεια, καθώς οι μεγαλύτεροι μπορούν να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, από τους υπαίθριους πωλητές και να γευθούν ελληνικά προϊόντα από όλες τις γωνιές της χώρας.

Την γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν, οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αλλά και  οι επαγγελματίες Chef, όπου θα προσφέρουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε όλους τους επισκέπτες καθώς θα αποκαλύπτουν τα «μυστικά» τους για επιτυχημένες γιορτινές συνταγές.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά από 10.00 μέχρι 22:00 και Σαββατοκύριακα & αργίες
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932 210639 & 210 3223509 εσωτ. 2