«Μια νότα μού χτυπά το τζάμι» Σάββατο 16 Απριλίου

«Μια νότα μού χτυπά το τζάμι» Σάββατο 16 Απριλίου

Μια διαφορετική, ζωντανή παρουσίαση ετοιμάζει η μουσικός και εκπαιδευτικός Τατιάνα Ζωγράφου στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στο Χαλάνδρι!

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, με τίτλο «Μια νότα μού χτυπά το τζάμι», η Τατιάνα Ζωγράφου με καλεσμένες τις Σοφία Παπάζογλου και την Δάφνη Πανουργιά θα παρουσιάσουν ένα μέρος από τα τραγούδια του δίσκου που έχει ήδη κερδίσει το κοινό μένοντας για πάνω από 30 εβδομάδες στο επίσημο chart πωλήσεων της ifpi.

Ο δίσκος «Μια νότα μού χτυπάει το τζάμι» κυκλοφορεί από την MLK και περιλαμβάνει 16 τραγούδια με ανάλαφρες μελωδίες, λυρισμό, ρυθμικότητα, τραγούδια που υπογράφουν καταξιωμένοι στιχουργοί και ερμηνεύουν σπουδαίοι ερμηνευτές όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Δάφνη Πανουργιά, η Σαββίνα Γιαννάτου, η Σοφία Παπάζογλου, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Αφροδίτη Μάνου κ.α.

Το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι, η Τατιάνα Ζωγράφου σας περιμένει λοιπόν παρέα με την Σοφία Παπάζογλου και την Δάφνη Πανουργιά να τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα τραγούδια του δίσκου στο Βιβλιοπωλείο «Ευρυπίδης» στο Χαλάνδρι.

Μαζί της οι μουσικοί…
Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο),
Παναγιώτης Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Κώστας Παπαγεωργίου (κιθάρα)

Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης:
Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι www.evripidis.gr τηλ. 210 6800644

Διαβάστε ακόμη: Μια νότα μου χτυπά το τζάμι