Μία παραμυθένια πρόταση γάμου

Ένας πρίγκιπα με καφέ άλογο

Η Μαρία είπε το μεγάλο "ναι" και το παραμύθι με πρωταγωνιστές το Βαγγέλη Κασαπάκη και τη Μαρία Βερτούδου ... θα συνεχιστεί στα σκαλιά της εκκλησίας!

Έχετε πειστεί ότι ο "ιππότης πάνω στο άλογο" είναι παραμύθι; Κι όμως, όσα συνέβησαν, το απόγευμα της Τρίτης, στο Ηράκλειο αποδεικνύουν ότι τις πιο υπέροχες ιστορίες τις γράφει η ίδια η ζωή...

Το ρολόι έδειχνε 6 το απόγευμα και ... ένα άλογο εμφανίστηκε στη γειτονιά. Η Μαρία βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς και τον αδερφό της, ο οποίος είχε "συνωμοτήσει" με τον "ιππότη" για να ... τους έχει όλους στο σπίτι! 

Ο Βαγγέλης ντυμένος παραδοσιακά κρητικά είχε επιλέξει να "ζωντανέψει" ένα παραμύθι για χάρη της αγαπημένης του. Πάνω στο άλογό του, τον Ερμή, με την αδερφή του και τους φίλους του να ακολουθούν με τα όργανα, πλησίασε το σπίτι της αγαπημένης του. Οι περαστικοί κοιτούσαν απορημένοι και οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια, ακούγοντας μουσική από το δρόμο. Η πρόταση γάμου που ο Βαγγέλης είχε ετοιμάσει τα είχε όλα ... ακόμη και καντάδα!

Πρίγκιπες υπάρχουν! Μόνο που το άλογο δεν είναι λευκό ... αλλά καφέ!

Μαζί με το Βαγγέλη, η αδερφή του, φίλοι του και στα όργανα οι Μιλτιάδης Βαρουχάκης, Γιώργος Κρασανάκης και Αντώνης Μπιγικάκης

Η Μαρία άκουσε τα τραγούδια και βγήκε κι εκείνη στο μπαλκόνι. Δεν είχε φανταστεί πως η καντάδα ... ήταν για εκείνη! Και τότε αντίκρισε το πρόσωπο του ... έφιππου Βαγγέλη, να λάμπει από ευτυχία αλλά και αποφασιστικότητα. Σε λίγα λεπτά, η Μαρία βρισκόταν μπροστά στο Βαγγέλη κι εκείνος, τηρώντας όλα τα έθιμα, γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου! 

Η Μαρία είπε το μεγάλο "ναι" και το παραμύθι με πρωταγωνιστές το Βαγγέλη Κασαπάκη και τη Μαρία Βερτούδου ... θα συνεχιστεί στα σκαλιά της εκκλησίας!