Ο Μύλος των Ξωτικών

Ο Μύλος των Ξωτικών

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E φέτος για τρίτη χρονιά υλοποιούν την μεγάλη και εξαιρετικά πετυχημένη Χριστουγεννιάτικη δράση τον «Μύλο των Ξωτικών».  

Από την πρώτη στιγμή η πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο από όλους τους πολίτες και φάνηκε ξεκάθαρα ότι μπορεί να αποτελέσει στο μέλλον ένα μεγάλο θεσμό.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα κατάφερε από την πρώτη κιόλας χρονιά λειτουργίας του, να αφήσει άριστες εντυπώσεις και να χαρακτηριστεί ως η μεγαλύτερη και πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Ελλάδα.

Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών, των προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ολοκληρώνεται πλέον η προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.

Σημαντικές είναι όμως και οι δραστηριότητες που στόχο έχουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου και των παιδιών για σοβαρά κοινωνικά ζητήματα.

Εκτιμούμε ότι στις δύσκολες αυτές στιγμές για την χώρα μας η πρωτοβουλία του Δήμου αποκτά ακόμα πιο σημαντική βαρύτητα.

Ο «Μύλος των Ξωτικών»  θα ξεκινήσει την λειτουργία του στις 29 Νοεμβρίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2014.

Οι εκπλήξεις και οι δωρεάν δραστηριότητες είναι δεκάδες και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τον κύριο Γρηγόρη Αβανίδη (τηλ. επικοινωνίας 6932700021, 24310 22899).