΄Ονειρο Χριστουγέννων

dream KΑπό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, κάθε επίσκεψη στο Μουσείο γίνεται μία Χριστουγεννιάτικη ονειρική εμπειρία. Το Όνειρο Χριστουγέννων  βασισμένο στη φιλοσοφία του Μουσείου : Φύση – Περιβάλλον - Πολιτισμός έρχεται να δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των εορτών.

Το Αίθριο του Κέντρου ΓΑΙΑ, γίνεται ένας παραμυθένιος κόσμος με εικόνες και φωτισμούς, με την συνεργασία της Αμερικάνικης εταιρίας εξελιγμένης ψηφιακής τεχνολογίας Sky-Skan που έχει δημιουργήσει πλανητάρια ανά τον κόσμο.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ειδικό θόλο – μικρό πλανητάριο - ζείτε πρωτόγνωρη εμπειρία με ψηφιακές προβολές . Τα «7 θαύματα του κόσμου», το «Διάστημα» και τα «Χαρούμενα Χριστούγεννα» σας ταξιδεύουν. Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Η μοναδική στον κόσμο «Γεώσφαιρα», ο επιβλητικός  θόλος – οθόνη του Κέντρου ΓΑΙΑ με διάμετρο 5μ., προβάλλει το θέμα «Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο»  με εικόνες υψηλής ανάλυσης.

Ένας ξεχωριστός παιδότοπος στους χώρους του Μουσείου μεταφέρει γνώση και αξίες στα παιδιά.

Πρωτότυπα προγράμματα βασισμένα στα ήθη και έθιμα από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο θα απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς μας φίλους. Σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο.

Art Bazaar. Μία πλούσια συλλογή που αποτελείται από σπάνια έργα τέχνης Ελλήνων καλλιτεχνών σας περιμένει για να επιλέξετε και να χαρίσετε στους  αγαπημένους σας ιδιαίτερα δώρα «μοναδικής αξίας» σε συμβολικές τιμές.

Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στους «Αμμωνίτες». Το καφέ-εστιατόριο του Κέντρου ΓΑΙΑ περιμένει  τους επισκέπτες με απολαυστικά γεύματα και λιχουδιές.   

ΟΝΕΙΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ζήστε την μαγεία
στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Ώρες λειτουργίας : Καθημερινές :  9 – 4,
                            Σαββατοκύριακα και 26 Δεκεμβρίου :  10 – 6
Κλειστά :              Δευτέρα 10 και 17 Δεκεμβρίου,
                            Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Εισιτήρια :            6€ για παιδιά  και 10€ για  ενήλικες
                           Οικογένειες με 2 παιδιά 30€ , με 3 παιδιά 34€
                           Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν
Παιδότοπος :        τα Σαββατοκύριακα & 24, 26, 27, 28, 31 Δεκεμβρίου & 2, 3, 4 Ιανουαρίου
                           Εισιτήριο 2€

Είσοδος : από Κέντρο ΓΑΙΑ , Οθωνος 100.
Τηλ επικοινωνίας : 210 8015870