Οργάνωση Γη

SUMMER~1

Η Οργάνωση Γη είναι μία Μη Κυβερνητική, Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη της Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης. H βασικότερη δράση της Οργάνωσης είναι το πρότυπο ανοιχτό κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Κέντρο της Γης» που φιλοξενείται σε ιδιωτική έκταση του κτήματος Βασιλίσσης, δίπλα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης».

 

Ελάτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» που απευθύνεται τόσο σε παιδιά σχολικής ηλικίας αλλά και σε κάθε ομάδα πληθυσμού που έχει ανάγκη από κοινωνική και περιβαλλοντική επαγρύπνηση. Το «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης» περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες όπως πορείες και στάσεις σε ειδικά επιλεγμένους χώρους, στεγασμένους αλλά και στο ύπαιθρο. Έντομα και ασπόνδυλα, άλογα, πύργος, βιολογικός λαχανόκηπος και προσομοίωση άγριου οικοσυστήματος είναι μερικά μόνο από τα εκθέματα. Για κάθε στάση-θεματική έχει διαμορφωθεί ανάλογο πρόγραμμα ενημέρωσης και διαδραστικών δραστηριοτήτων διαβαθμισμένης δυσκολίας καθώς και εξειδικευμένη ξενάγηση για τα σχολεία. Παράλληλα, για τους επισκέπτες υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης περιήγησης ή οργανωμένης ξενάγησης, κατόπιν συνεννόησης.  

 

Στο Κέντρο της Γης ενώ υπάρχει καντίνα για να κάνετε το πικ νικ σας, τουαλέτες και αλλαξιέρες για μωρά.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της Οργάνωσης Γη, το ωράριο και την πρόσβαση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας.

 

 DS24649

 

 

04DS16~1

 

029-2

 

DSC 0482