Ως την άκρη του ονείρου: Τελευταία παράσταση την Κυριακή των Βαΐων

Ως την άκρη του ονείρου: Τελευταία παράσταση την Κυριακή των Βαΐων

Τελευταία μέρα που θα ταξιδέψουμε «Ως την άκρη του ονείρου» την Κυριακή των Βαίων στις 13 Απριλίου, στις 11:30 και 3:00 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

 Ο Θίασος «Αβάντι», η συγγραφέας και σκηνοθέτης του έργου Κέλλυ Σταμουλάκη, ο Βασίλης Λέκκας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο 10 μελής θίασος και όλοι οι συντελεστές, θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό, που με το χειροκρότημά τους και την αγάπη τους, στήριξαν την παράσταση, γεμίζοντας το θέατρο από την πρώτη ημέρα, κάθε μέρα και τις Κυριακές, την καταχειροκρότησαν και την ψήφισαν ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς.

Στα ευρηματικά σκηνικά της Δέσποινας Βολίδη, ο Βασίλης Λέκκας αλλά και δέκα σπουδαίοι ηθοποιοί με ζωντανή μουσική επι σκηνής, θα υποδεχθούν το θεατρόφιλο κοινό και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, στις δύο τελευταίες παραστάσεις και αυτή την Κυριακή, όπου θα πέσει η αυλαία, όπως είχε προγραμματισθεί.

Υπόθεση του έργου

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας, που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά την φιλία, την αγάπη και την καλοσύνη. Ένα έργο που αποδεικνύει ότι αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!. Ένα παραμύθι με πολύ χιούμορ και τρυφερότητα, περιπέτεια, εκπλήξεις και ανατροπές… Ως την άκρη του ονείρου με εξαιρετικές μουσικές επι σκηνής που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Γιατί, μια φορά ως την άκρη του Ονείρου …δεν είναι ποτέ αρκετή.

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη, Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,
Ερμηνεύει: Βασίλης Λέκκας

Στην άρπα η Κωνσταντίνα Χρίστου

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά. Διάλειμμα 10 λεπτά.

Παραστάσεις:
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Λεωφ. Συγγρού 143, Αθήνα 171 21, Τηλ.: 210 9315600

Τιμές εισιτηρίων κατ’άτομο: 12 ευρώ Γενική Είσοδος και 10 ευρώ συνοδός