Παιδικά βιβλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Παιδικά βιβλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Tα παιδικά βιβλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ζωντανεύουν στη Bιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Tα παιδικά βιβλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ζωντανεύουν τα Σάββατα στη Bιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου και προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια «διαδραστική» περιπλάνηση στις σελίδες τους!

Η δραματοποίηση των παιδικών βιβλίων των εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς γίνεται από τη θεατροπαιδαγωγό Μαρία Τερζάκη.
Με αφήγηση, εικαστικά, δημιουργική γραφή και θεατρικό παιχνίδι, τα παιδιά διασκεδάζουν, καλλιεργούν τη φαντασία τους και ανακαλύπτουν τους θησαυρούς που κρύβουν τα παιδικά αυτά βιβλία.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, απαραίτητη όμως είναι η δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469631 και 632 (Τρίτη έως Παρασκευή 8:30 - 20:00, Δευτέρα & Σάββατο 8:30 - 15:30).

Υπενθυμίζουμε ότι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο:

6936 177 143, στο fax: 210 9417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lib@eugenfound.edu.gr, ενώ οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.