Πάμε Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2013

summerΝομίζω ότι έχουμε λίγο μπερδευτεί. Λέτε να ήρθε κιόλας το φθινόπωρο; Δεν νομίζω! Οι χαρούμενες φωνούλες των παιδιών που αντηχούν πλέον στις τάξεις, δίνουν το σύνθημα για το τέλος του σχολικού έτους και την αρχή των καλοκαιρινών διακοπών! Απλώς μας παιδεύει λίγο αυτό το φετινό τρελό ελληνικό καλοκαιράκι! Δεν πειράζει όμως. Έχουμε τόσο όμορφες και πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας, τώρα που τελειώνουν τα σχολεία!

 

Ελάτε λοιπόν να χαρούμε αυτό το Σαββατοκύριακο:

Πάμε παντού

Στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό   όλη η οικογένεια μπορεί να περάσει μία υπέροχη ημέρα με πολλές δραστηριότητες. Οι μικροί μας φίλοι θα κολυμπήσουν, θα παίξουν, θα κάνουν ποδήλατο, θα μάθουν να μαγειρεύουν, ενώ οι γονείς  θα μάθουν zumba, θα κάνουν pilates και yoga, θα κολυμπήσουν και θα αξιοποιήσουν όμορφα τον ελεύθερο χρόνο τους.

Στο Μουσείο Μπενάκη, οι νεαροί φίλοι της φωτογραφίας θα ταξιδεύσουν στο χώρο και το χρόνο , θα μάθουν τι μπορεί να συμβεί αν ο φακός αιχμαλωτίσει τη στιγμή, αν η ματιά γίνει τέχνη, αν η τέχνη συναντήσει τη μνήμη!

Στη Σχεδία στην Πόλη, ετοιμάζουμε καραβάκια για να ταξιδέψουν τα όνειρα μας! Φτιάχνουμε μπρελόκ  για τα κλειδιά μας και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τις διακοπές που ξεκινούν!

Στην έκθεση βιβλίου στην Ηλιούπολη, ο Νίκος Πιλάβιος θα μας παρουσιάσει  το καινούργιο του βιβλίο: «Ο Παραμυθάς και η μηχανή του χρόνου».

Ελάτε να γνωρίσουμε την ιστορία των ελληνικών λαϊκών μουσικών οργάνων   και να επισκεφτούμε το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα γνωρίσουμε δύο Μουσεία σε μια Ημέρα!

Αν σας λείπουν οι διακοπές και δεν είστε ακόμη έτοιμοι να φύγετε, μην ανησυχείτε!  Φέτος οι διακοπές έρχονται στην Αθήνα! Το Athens Holiday Park  περιμένει όλη την οικογένεια για να διασκεδάσει με 45 παιχνίδια σε ένα όμορφο στεγασμένο χώρο με ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες!

Στην όμορφη Πλάκα, στο Μουσείο Ελληνικής παιδικής Τέχνης, θα ταξιδεύσουμε αυτή την Κυριακή  με τα ποδήλατά μας. Προορισμός άγνωστος. Στόχος μας πάντα να απολαύσουμε το ταξίδι!

Ο αγαπημένος και αστείος Καραγκιόζης έγινε ανθοπώλης  και περιμένει όλους τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του στην Νέα Σμύρνη να τους διασκεδάσει με τις περιπέτειές του.

Τα παιδάκια στη Θεσσαλονίκη μαζί πάντα με τους γονείς τους έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες ώρες παιχνιδιού  σε άλλες δύο παιδικές χαρές που ανακαίνισε ο δήμος.

Στα εργαστήρια Origami με τη Μυρτώ Δημητρίου θα μάθουμε να φτιάχνουμε   ένα σωρό χάρτινα καλλιτεχνήματα με υπέροχα χρώματα και σχέδια!

Έτσι όμορφα και χαλαρά ας περάσουμε άλλο ένα Σαββατοκύριακο με τους αγαπημένους μας. Όμως κανένα παιδάκι μην ξεχάσει να δώσει ένα γλυκό φιλί στον Μπαμπά του! Είναι η γιορτή του Πατέρα. Πείτε τους πόσο πολύ τους αγαπάτε, σφίξτε τους στην αγκαλιά σας και φτιάξτε μικρά δωράκια που θα τους γεμίσουν χαρά. Το αξίζουν άλλωστε!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Μπαμπάδες!