Παράσταση ¨Scooby Doo- Το Μυστήριο της Πυραμίδας" στο Θέατρο Παλλάς

Παράσταση ¨Scooby Doo- Το Μυστήριο της Πυραμίδας" στο Θέατρο Παλλάς

Τελευταίες ημέρες των προγραμματισμένων παραστάσεων για την μεγάλη επιτυχία της παράστασης του Θεάτρου Παλλάς «Scooby Doo – Το Μυστήριο της Πυραμίδας».

Ο Scooby-Doo και η διάσημη παρέα του έπειτα από δύο μήνες μεγάλης επιτυχίας συνεχίζουν να παρασύρουν τους θεατές του Θέατρου Παλλάς, σε μονοπάτια μυστηρίου και αινιγμάτων για λίγες ακόμα παραστάσεις.

Η συμμορία του Scooby-Doo, του Shaggy, του Fred, της Velma και της Daphne φτάνουν στην Αίγυπτο όπου θα πρέπει να λύσουν το μυστήριο της Πυραμίδας του Φαραώ Χατσεπσούτ. Η υπόθεση της παράστασης αποτελεί συνώνυμο της δράσης και την περιπέτειας, όπως μόνο η παρέα του Scooby Doo ξέρει να ζει!
Έξι μόνο παραστάσεις μένουν για να απολαύσετε τη φαντασμαγορική παράσταση «Scooby Doo – Το Μυστήριο της Πυραμίδας» που θα μαγέψει και θα παρασύρει τους θεατές στον κόσμο της περιπέτειας!

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2015 – Μέχρι την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου ο Scooby – Doo θα περιμένει μικρούς και μεγάλους στο θέατρο Παλλάς.

Σπεύσατε οικογενειακώς!!!

Συντελεστές:
Μετάφραση: Χ. A Χωμενίδης
Επιμέλεια Σκηνοθεσίας: Δημήτρης Δημόπουλος
Φωτισμοί: Τάσος Παλαιορούτας
Ενορχηστρωτική επιμέλεια - Διδασκαλία: Γιάννης Αναστασόπουλος
Κινησιολογία - Χορογραφία: Χριστίνα Βασιλοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Χέλιου

Παίζουν (αλφαβητικά):
Άννα Βασιλείου, Βαγγέλης Κυπαρίσσης, Ηλίας Ξένος, Νίκη Πεταλά, Γιάννης Πλιάκης, Πηνελόπη Σεργουνιώτη, Γιώργος Στεφανουδάκης, Χρήστος Τζιώτας, Γιώργος ΤσάμηςΠαραστάσεις:
Σάββατο: 12:00
Κυριακή: 12:00 & 15:00

Τιμές εισιτηρίων:
17€, 14€, 10€, 8€
Οικογενειακό (4 ατόμων): 40€
Ανέργων - Άνω των 65 : 10€