Παντελίδη

Πατέρας έγινε ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος

Μία εγκυμοσύνη που οδηγήθηκε σε τοκετό με απόλυτη επιτυχία για την Πωλίνα Φιλίππου και τον αδελφό του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλο.

Το ζευγάρι κρατά στην αγκαλιά του το κοριτσάκι τους, που θα πάρει το όνομα Αθηνά και οι ευτυχισμένοι γονείς έκαναν γνωστό το γεγονός μέσω αναρτήσεών τους στο Instagram.

«Και μια φωνούλα μου φωνάζει Αθηνά, να νανα να, ήρθες κ έβαλες στα βράδια μου φωτιά. Πόνεσα, έκλαψα, ταλαιπωρήθηκα για ώρες, αλλά τα ξέχασα όλα με το που σε πήρα στην αγκαλιά μου!! Είναι πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι!! Σ ευχαριστώ πολύ που δεν έφυγες λεπτό απ το πλάι μου @filiospantelidis!! Να μας ζήσεις κοριτσάκι μας!! “ #blessed #mum #dad #so_proud #my #baby #family #athina #love #nini», έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ίδια φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Τριαντάφυλλος, σχολιάζοντας «Ήρθες και έβαλες στα βράδια μου φωτιά να να να να ,δεν αντέχω άλλο να ´σαι μακριά να να να να !!!!!Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου !!!!Το ωραιότερο δώρο ο θεός μου έχει στείλει ,εσένα !!!!!!!! #baby #athina #family».