Scoot & Ride Highwaykick 1

Πατίνια Scoot & Ride: Το δώρο που θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι σας!

Φτάνει το Πάσχα και όλοι οι νονοί έχουμε την ίδια ανησυχία! Τι δώρο θα πάρουμε φέτος στα βαφτιστήρια; Και ρωτάς το δίχρονο… «Τι δώρο θες αγάπη μου να σου πάρει η νονά για το Πάσχα εκτός από την λαμπάδα σου;» «Πατίνι νονά!»

Και τρέχεις εσύ να κάνεις έρευνα αγοράς για να του πάρεις το πιο ασφαλές - αλλά και το πιο ωραίο - αυτό που θα το δει και θα μείνει να το κοιτάζει εκστασιασμένο και θα τρέξει να σε κάνει μια αγκαλιά και μετά θα το καβαλήσει και δε θα το ξαναδείς για τις επόμενες ώρες…!

Έκανα λοιπόν μια έρευνα αγοράς, αρχικά ηλεκτρονικά, και αφού κατέληξα σε 2 πήγα στο μαγαζί να τα δω. Μου λέει η πωλήτρια: «Υπάρχει το Scoot & Ride Highwaykick 1, με μηχανισμό 2 σε 1, που μετατρέπεται σε θέση-ποδήλατο ισορροπίας και πατίνι, που είναι κατάλληλο για παιδιά από 1 έως 5 ετών, είναι το best seller μας!»

Η θέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα από παιδιά μέχρι 20 κιλά αλλά μετατρέπεται και σε τιμόνι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πατίνι, για παιδιά μέχρι 50 κιλά. Έτσι ουσιαστικά παίρνεις στο παιδί και ποδήλατο και πατίνι! Τρελάθηκα! Το σχέδιο μ’ άρεσε πολύ, η χειρολαβή στο τιμόνι είναι εργονομική, η πλατφόρμα του πατινιού αντιολισθητική και το εργονομικό κάθισμα διαθέτει αναπαυτική θέση. Τόσο το τιμόνι, όσο και το κάθισμα παρέχουν την επιλογή τριών θέσεων ύψους, χωρίς τη χρήση κανενός απολύτως επιπρόσθετου εργαλείου, και η πλατφόρμα διαθέτει ειδική ασφάλεια κλειδώματος. Σούπερ αυτό…

Και εκεί που είμαι έτοιμη να το πάρω, μου λέει η πωλήτρια: «Αφού έχει κλείσει τα δύο το μικρό, να σας δείξω και το καινούριο μοντέλο της ίδιας εταιρείας;» Και μου δείχνει το Scoot & Ride Highwaykick 2 Lifestyle.

 

Αυτό είναι ένα απλό, παιχνιδιάρικο και ελαφρύ πατίνι με 3 τροχούς το οποίο διαθέτει θήκη αποθήκευσης στο μπροστινό μέρος  για να μπορεί να πάρει μαζί του κάποια αγαπημένα του μικροαντικείμενα ή το παγούρι με το νερό του. Αυτό το πατίνι είναι σχεδιασμένο για παιδιά με ύψος από 89 εκ. μέχρι 118 εκ. και βάρος μέχρι 50 κιλά. Διαθέτει αφαιρούμενο ελαφρύ τιμόνι και μία αντιολισθητική και άνετη πλατφόρμα. Το σχέδιο που μου άρεσε εμένα ήταν πολύ funky και είχε αθόρυβους LED τροχούς που ανάβουν χωρίς μπαταρίες!

Και να που μπήκα σε δίλημμα τι να του πάρω… Πατίνι με Led τροχούς – θα τρελαθεί είμαι σίγουρη…  ή ποδήλατο – πατίνι, δωράκι 2 σε 1;;; Η πωλήτρια μου είπε ότι και τα δύο είναι βραβευμένα με τα Toys Awards, λόγω της καινοτομίας και της ποιότητά τους και επειδή βοηθούν το παιδί να έχει ομαλή ανάπτυξη και να εξελιχθεί σε όλους τους επιμέρους τομείς: σωματικά, κινητικά, γνωστικά και κοινωνικά. Μπήκα σε δίλημμα για το ποιο να πάρω, τελικά κατέληξα στο 2 σε 1, για να το μετατρέπουν μια σε ποδηλατάκι μια σε πατίνι, να μην βαριέται το παιδί!

Αλλά για να έχω και ήσυχη την συνείδησή μου, μην πέσει το μικρό και χτυπήσει, βρήκα και το τέλειο κράνος, το Scoot & Ride XXS-S, που ρυθμίζεται από 45 έως 51 εκ. περίμετρο κεφαλιού – δηλαδή καλύπτει το παιδάκι από περίπου 1 έτους μέχρι 3 ετών.

Είναι κατασκευασμένο από κέλυφος PC με τεχνολογία In Mold που απορροφά τους κραδασμούς, έχει φωτάκι LED πίσω αλλά και αντανακλαστικές λεπτομέρειες για να φαίνεται το παιδί όλες τις ώρες της ημέρας, το λουράκι που δένει στο πιγούνι και τα εσωτερικά του υλικά είναι πολύ μαλακά για να μην το ενοχλεί και επίσης είναι διαπνέοντα όλα τα υλικά για να παίρνει αέρα και να μην γκρινιάζει ότι το κράνος το ζεσταίνει και δε θέλει να το βάλει. Και είναι και όμορφο – διάλεξε η τρελονονά ίδιο χρώμα με το πατίνι φυσικά!

Αποστολή εξετελέσθη λοιπόν, τώρα περιμένω να δω την έκφραση του μικρού όταν με δει με τις κούτες το χέρι και την αντίδρασή του όταν τα ανοίξουμε!!! Αν και είμαι σίγουρη ότι και φέτος θα κερδίσω επάξια και το τεράστιο φιλί και την τεράστια αγκαλιά!!!