Πάτρα: Μπαμπάς έδειρε το παιδί του

Πάτρα: Μπαμπάς έδειρε το παιδί του προκαλώντας έντονες σωματικές βλάβες

Μία είδηση που μας προκάλεσε θυμό. Ένας μπαμπάς στην Πάτρα έδειρε το παιδί του οδηγώντας το στο νοσοκομείο.

Πλάκωσε το παιδί του στο ξύλο και το έστειλε στο νοσοκομείο! Συνελήφθη ο πατέρας

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στο best.gr εχθες το βράδυ, στην Πάτρα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι νωρίτερα το μεσημέρι, στον παλαιό λιμένα  Πατρών, προκάλεσε σωματική βλάβη στο ανήλικο τέκνο του, χτυπώντας το με τα χέρια του στο σώμα. Ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, αναφέρει η αστυνομία. Ο πατέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Την αστυνομία ειδοποίησαν περαστικοί που αντιλήφθηκαν το συμβάν. Όπως αναφέρει η Διοικήτρια του Καραμανδανείου Β. Γεωργιοπούλου στο thebest.gr, το παιδί μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να φέρει κακώσεις.Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία.

Πληροφορίες που αποδίδονται σε αυτόπτες μάρτυρε αναφέρουν ότι ο πατέρςα χαστούκισε το παιδί και πως το χτύπησε και με μια καρέκλα στην πλάτη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το παιδί φιλοξενείτο προσωρινά σε δομή στην Πάτρα μαζί με την οικογένειά του καθώς το 9χρονο αγόρι, νωρίτερα, είχε νοσηλευτεί με πρόβλημα υγείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, από το οποίο είχε πάρει εξιτήριο.