Πώς να ανακουφίσετε το μωρό σας από τους πόνους οδοντοφυΐας;

Πώς να ανακουφίσετε το μωρό σας από τους πόνους οδοντοφυΐας;

Μέρα με τη μέρα παρακολουθούμε με καμάρι, περηφάνια και πολύ αγάπη το μωράκι μας να μεγαλώνει. Κάποια στιγμή θα δούμε και τα σημάδια από το πρώτο δοντάκι, που σε μας φέρνει χαρά, σε αυτό όμως φέρνει ενόχληση, δυσαρέσκεια, ανησυχία και πόνο. Αλλά μη στενοχωριέστε, γρήγορα όλα θα περάσουν.

Άλλωστε τα προϊόντα Dr.Brown’s, που θα ανακουφίσουν το μωρό σας αυτή την περίοδο, είναι όπως πάντα ο καλύτερος σύμμαχός σας!

Πιπίλα οδοντοφυΐας Orthees

Ειδικά σχεδιασμένη από παιδοδοντίατρο για την περίοδο της οδοντοφυΐας, μαλάσσει απαλά τα ερεθισμένα ούλα και ανακουφίζει από τον πόνο της οδοντοφυΐας. Είναι ένα μασητικό σε σχήμα πιπίλας, κατασκευασμένο από άριστο υλικό χωρίς Bisphenol–A και ανακουφίζει αποτελεσματικά το μωρό, όταν φύονται τόσο τα μπροστινά, όσο και τα πίσω δοντάκια του.

pipila1 pipila2

Είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε το παιδάκι να μπορεί να την κρατήσει και διευκολύνει τη σωστή ανάπτυξη της γνάθου κατά το δάγκωμα, τη μάσηση και την έναρξη της ομιλίας. Κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, ροζ και μπλε.

Δροσιστικοί κρίκοι Coolees

Οι δροσιστικοί αυτοί κρίκοι, φυλάσσονται στο ψυγείο, δροσίζουν και ανακουφίζουν τα ερεθισμένα ούλα του βρέφους. Έχουν σχεδιαστεί από παιδοδοντίατρο, με εύκαμπτο σχήμα που ανακουφίζει αποτελεσματικά το μωρό από τις πιέσεις στη στοματική κοιλότητα. Καταπραΰνουν άμεσα όλα τα μέρη της γνάθου, απαλύνοντας τον πόνο της οδοντοφυΐας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

watermelon grape

Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας υλικό χωρίς Bisphenol–A και κυκλοφορούν σε ένα χαρούμενο σχέδιο φέτας καρπουζιού ή βατόμουρου!

Εύκαμπτοι κρίκοι Flexees

Οι κρίκοι οδοντοφυΐας Dr. Brown’s είναι σχεδιασμένοι από παιδοδοντίατρο, με σκοπό να ανακουφίζουν τα μωρά από τον πόνο, σε αυτή την επώδυνη περίοδο της βρεφικής ανάπτυξης.

krikoi1krikoi2

Με το μάσημα και την πίεση, οι κρίκοι οδοντοφυΐας Dr.Brown’s απαλύνουν τον πόνο και βοηθούν τη σωστή ανάπτυξη της γνάθου. Κατασκευάζονται από πολύ ανθεκτικό, πρώτης ποιότητας υλικό, χωρίς Bisphenol – A και διαθέτουν επιφάνεια με ειδική υφή που διεγείρει τα ούλα. Είναι εργονομικά σχεδιασμένοι για να φτάνουν σε όλη την περιοχή της οδοντοφυΐας και είναι διαθέσιμα σε αποχρώσεις του σιέλ και του ροζ.

Κρίκοι Ridgees

Άλλος ένας πρωτοποριακός κρίκος οδοντοφυΐας Ridgees, σε ένα υπέροχο σχήμα καμηλοπάρδαλης, έχει σχεδιαστεί από παιδοδοντίατρο για να ανακουφίζει τα ερεθισμένα βρεφικά ούλα.

giraffe

Η ανάγλυφη επιφάνειά του καταπραΰνει τους ερεθισμούς των ούλων και ο εργονομικός σχεδιασμός με την ειδική λαβή, του επιτρέπει να φτάνει σε όλα τα σημεία του στόματος του μωρού.

Τα σκληρά άκρα του κρίκου κάνουν μασάζ στα ούλα, το οποίο ανακουφίζει το παιδί, ενώ οι μαλακές επιφάνειες απαλύνουν τις πιέσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα στη στοματική κοιλότητα.

Κατασκευάζονται από υλικό εξαιρετικής ποιότητας χωρίς Bisphenol – A.

Τα προϊόντα Dr.Brown’s με το σωστό σχεδιασμό, την εξαιρετική ποιότητα των υλικών και την χωρίς καμία δυσκολία χρήση τους, είναι κοντά σε κάθε οικογένεια, από την πρώτη στιγμή που θα γεννηθεί το μωρό και για αρκετά χρόνια, βοηθώντας τους γονείς να φροντίζουν με τον καλύτερο τρόπο το παιδάκι τους. Προμηθευτείτε ότι έχετε ανάγκη για το μικρούλι σας με απόλυτη εμπιστοσύνη και σιγουριά στο όνομα Dr. Brown’s.

dr brown logo