«Ξεφυλλίζοντας τα νέα μας βιβλία»

«Ξεφυλλίζοντας τα νέα μας βιβλία»

...και οι Θαλλάσσιες «γέφυρες» των παιδιών.

Τα νεα βιβλία που θα ενταχθούν στη συλλογή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νίκαιας (δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Κοινωνικού & Πολιτιστικού Έργου Κ.Ι.Κ.Π.Ε.) θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν και να διαβάσουν πρώτοι το βιβλίο που επέλεξαν όσοι πάρουν μέρος στην εκδήλωση της βιβλιοθήκης την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει ψηφιακή προβολή της διάλεξης της Αnn Morgan με θέμα:"Η χρονιά που διάβασα ένα βιβλίο από κάθε χώρα του κόσμου"Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΡΚΑΔΙΟΥ 23
τηλ. 2104936680
http://nikaiarentislib.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/nikaiarentislibrary/

Με τραγούδια και ποιήματα, με ιστορίες και ζωγραφιές, τα παιδιά μαθαίνουν να υπερασπίζονται όχι μόνο τα δικά τους δικαιώματα αλλά και των παιδιών αυτών που πέρασαν μια θάλασσα….

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι θαλάσσιες ‘γέφυρες’ των παιδιών» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί.

Αφήγηση ιστορίας, παιχνίδια κινητικής έκφρασης και εικαστικές δημιουργίες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού Ελένης Τάτσιου.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας με κεντρικό σύνθημα: "Τα παιδιά που πέρασαν θάλασσα, στα θρανία μαζί μας" που διοργανώνει το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή
Για παιδιά 4-6 ετών
Διάρκεια: 11.00-12.30
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Δηλώσεις συμμετοχής: https://goo.gl/forms/bFpfyz66kPekNLZL2
τηλ. 2104838374
Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη
Μπιχάκη 15 (Πνευματικό Κέντρο 1ος ορ)