Αμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ: Λένε "όχι" στη νταντά

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη στην εκπομπή Sunday Life έδωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος μιλώντας για τις αρμοδιότητές του ως νέος πατέρας και τις προσπάθειές του να αλλάξει πάνες στα δίδυμα μωρά του είπε: «Είμαι σκέτη αποτυχία».

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ απέκτησε τα δίδυμα Ελα και Αλεξάντερ τον περασμένο Ιούνιο. 

Ως γονείς, ο Τζορτζ και η Αμάλ αρνούνται κατηγορηματικά να προσλάβουν full time νταντά για τα μωρά τους για τον απλό λόγο ότι θέλουν να τα μεγαλώσουν όπως και οι υπόλοιποι γονείς σε όλο τον κόσμο.

«Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις γονιός, αν δεν λερώσεις τα χέρια σου» τόνισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ όπου μίλησε για την κοινή απόφασή τους με την  Αμάλ να αναλάβουν εξ' ολοκλήρου το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Βέβαια, οι δυο τους έχουν προσλάβει μια νταντά για τις νυχτερινές ώρες και έτσι γλιτώνουν τα εξαντλητικά ξενύχτια, ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας φροντίζουν οι ίδιοι τα παιδιά τους όπως κάθε φυσιολογικός γονιός. 

Βέβαια, όταν η Αμάλ επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και την πολύ απαιτητική δουλειά της, λογικά θα αναγκαστεί να προσλάβει νταντά. 

Μέχρι τότε, οι δυο τους απολαμβάνουν τα παιδιά τους τα οποία - όπως δήλωσε ο χαζομπαμπάς Κλούνεϊ - αν και είναι μόλις πέντε μηνών έχουν αρχίσει ήδη να διαμορφώνουν χαρακτήρα.

«Ο γιος μου είναι τόσος δα και είναι ήδη ένα μικρό τερατάκι. Το κορίτσι είναι πολύ γλυκό και ναζιάρικο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

πηγή:  thetoc.gr