Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την αγαπημένη γιορτή όλων των παιδιών. Λίγο ο στολισμός του δέντρου, λίγο τα ατελείωτα φωτάκια, οι ευχετήριες κάρτες, οι χειροτεχνίες και φυσικά τα δώρα, οι λιχουδιές και οι εκπλήξεις τα κάνουν μαγικά!

Ο παράδεισος της μικρής σας πριγκίπισσας!

Τα κάστρα αποτελούν την νούμερο 1 πηγή έμπνευσης όλων όταν πρόκειται να σχεδιάσουμε το κοριτσίστικο δωμάτιο. Όπως πολλές αναγνώστριες αναρωτιέστε, εκτός από κάποια κάστρα που υπάρχουν σε ταπετσαρίες έτοιμες προς πώληση, τα υπόλοιπα μπορούν ναν τυπωθούν σε λευκές ταπετσαρίες κατόπιν παραγγελίας και διαστάσεων του χώρου σας. 

Εφηβικό δωμάτιο για αγόρια

Δημιουργήστε έξυπνα έναν χώρο διαβάσματος

Τα εφηβικά χρόνια είναι γεμάτα από σχολικές εξετάσεις, οπότε, ένας πραγματικά τακτοποιημένος χώρος εργασίας στο δωμάτιο του εφήβου είναι απαραίτητος! Επενδύστε σε ένα καλό γραφείο και μια αναπαυτική καρέκλα καθώς επίσης είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε ράφια πάνω από το γραφείο ή μια βιβλιοθήκη αν υπάρχει χώρος ώστε να μπορούν να αποθηκευτούν τα βιβλία και τα τετράδια.

Τα φωτιστικά των παιδιών πρέπει να φωτίζουν τον κόσμο τους με έναν μαγικό τρόπο.

Ο φωτισμός στο βρεφικό-παιδικό δωμάτιο είναι σημαντική υπόθεση και πολυεπίπεδη.

Tο παιχνίδι είναι ζωή όπως και το playroom

Το Playroom είναι ένας πολυχώρος διασκέδασης των παιδιών. Με οδηγό το παιχνίδι, δημιουργούνται τα μεγαλύτερα χαμόγελα και αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Μαρία Ταυλαρίδου