Τα φωτιστικά των παιδιών πρέπει να φωτίζουν τον κόσμο τους με έναν μαγικό τρόπο.

Χρειάζεστε κεντρικό δυνατό φωτισμό για να κινείστε άνετα όλη την διάρκεια της ημέρας φροντίζοντας το παιδί αλλά και το δωμάτιό του. Κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απαραίτητο ένα διακριτικό φως ώστε να δημιουργείται ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ταυτόχρονα, να διευκολύνεται η πρόσβασή σας σε περίπτωση που χρειαστεί να επισκεφθείτε το παιδί.

Για να διαβάζεται παραμύθια στο παιδί πριν τον ύπνο, είναι απαραίτητο ένα πορτατίφ κομοδίνο. Εάν το παιδί έχει το δικό του γραφείο, τότε είναι χρήσιμο ένα φωτιστικό γραφείου με συγκεντρωτικό φωτισμό ώστε να βοηθά το παιδί να διαβάζει ξεκούραστα. (Παρακάτω σας δίνω κάποιες λύσεις για να τα ταιριάξετε ανάλογα με το στυλ τους).

fwtistiko-paidiko-dwmatio 4

Το φωτιστικό- μπαλόνι είναι ένα φωτιστικό εμπνευσμένο από τις παιδικές αναμνήσεις και είναι ιδανικό για το παιδικό δωμάτιο.

fwtistiko-paidiko-dwmatio 5

Αυτό το αερόστατο θα έδειχνε υπέροχα σε κάθε παιδικό δωμάτιο αλλά περισσότερο, θα ταίριαζε σε ένα βρεφικό δωμάτιο, με το αρκουδάκι που κάθεται στο αερόστατο να αποθανατίζει κάθε παιδική φαντασία.

fwtistiko-paidiko-dwmatio 6

Ένα υπέροχο δώρο για κάθε μικρό μας φίλο. Αυτό το φωτιστικό τυπώθηκε με κάθε λεπτομέρεια για να τοποθετηθεί σε ένα παιδικό δωμάτιο. Ανακαλύψτε τα σχέδια του μαζί την ώρα του ύπνου, αναγνωρίζοντας τα ζωάκια, τα αστέρια, τα αυτοκινητάκια και τα διάφορα άλλα σχήματα.

fwtistiko-paidiko-dwmatio 8

Γενικότερα, όποιο φωτιστικό και να διαλέξετε φροντίστε να υπάρχει αρκετός φωτισμός στον χώρο. Κάποια φωτιστικά είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε σαν διακοσμητικά με εναλλακτικό φωτισμό. Για τον κύριο φωτισμό και για τον φωτισμό του διαβάσματος επιλέγουμε με βάση τις λάμπες που μπορεί να πάρει το φωτιστικό.
­