Δίδυμα γεννήθηκαν χέρι-χέρι! Απίστευτο βίντεο!

Δίδυμα γεννήθηκαν χέρι-χέρι! Απίστευτο βίντεο!

Στο Οχάιο των ΗΠΑ, μια μητέρα είχε το ωραιότερο δώρο για την Γιορτή της Μητέρας. Γέννησε πανομοιότυπα δίδυμα κορίτσια, κάτι που γίνεται μια στις 10.000 κυήσεις. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την ώρα που οι γιατροί σήκωσαν τα μωρά για να τα δείξουν στους γονείς τους μετά την γέννα, τα δύο κοριτσάκια κρατιόντουσαν χέρι-χέρι!

Το απίστευτο αυτό γεγονός συνέβη το απόγευμα της Κυριακής. Η μητέρα, Sarah Thistlethwaite, 30 ετών, δήλωσε πανευτυχείς και συγκινημένη. «Ήταν το ωραιότερο δώρο για την Γιορτή της Ημέρας. Είναι ήδη φίλες! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κρατούσαν τα χέρια. Αυτό είναι εκπληκτικό».

Η γιατρός που βοήθησε την Sarah να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της ήταν αρκετά αγχωμένη διότι οι επιπλοκές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν μεγάλες καθώς τα μωρά μπορεί να μπλέκονταν με τον ομφάλιο λώρο τους.

Ευτυχώς, τα δίδυμα κορίτσια, Jenna και Jillian γεννήθηκαν υγιέστατα, με 48 δευτερόλεπτα διαφορά. Η Jenna γεννήθηκε 1, 900 γραμμάρια και 43 εκατοστά ύψος και η Jillian 1,500 γραμμάρια και 45 εκατοστά ύψος.