Έγκυος η Κέιτ Μίντλετον - Μόλις έγινε επίσημη ανακοίνωση

Με έκτακτο μεταδόθηκε από το BBC πως η Δούκισσα του Κείμπριτζ Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος και περιμένι το τρίτο βασιλικό μωρό του Μπάκιγχαμ.  

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ περιμένουν το τρίτο τους παιδί μέσα από το Twitter και όλα τα βρετανικά μέσα έχουν πάθει φρενίτιδα καθώς επιβεβαιώθηκε μια έντονη φημολογία που ξεκίνησε νωρίτερα το καλοκαίρι.  

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο και δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες.  

Ωστόσο η ανακοίνωση σημειώνει πως η Κέιτ αντιμετωπίζει μια επιπλοκή με την εγκυμοσύνη της, κάτι που είχε εμφανιστεί όταν είχε κυοφορήσει και τα δύο προηγούμενά της παιδιά.  

Πρόκειται για την λεγόμενη υπερέμεση της κύησης ή κακοήθεις έμετοι της κυήσεως (hyperemesis gravidarum) που είναι στην ουσία μια σοβαρή μορφή πρωινής ναυτίας που συνοδεύεται από συνεχείς κρίσεις εμετού, τρομερή αδυναμία και αφυδάτωση του οργανισμού.

Η υπερέμεση εμφανίζεται σε ποσοστό περίπου 15% των εγκύων. Η πιο ακραία μορφή της επιπλοκής, η οποία συνοδεύεται από την ανάγκη νοσηλείας ή τα συμπτώματα να διαρκούν καθ' όλη τη διάρκεια της κύησης, είναι πιο σπάνια.

Πηγή: www.lifo.gr