ΕΛΗΞΕ ο διαγωνισμός για τα 3 αντίτυπα του βιβλίου: Ο παράξενος μεσιέ Μπρουνό

ΕΛΗΞΕ ο διαγωνισμός για τα 3 αντίτυπα του βιβλίου: Ο παράξενος μεσιέ Μπρουνό

Tο βιβλίο με τίτλο «Ο παράξενος μεσιέ Μπρουνό» από τις Βολιώτικες εκδόσεις «ΗΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ» αποτελεί το πρώτο βιβλίο της νεοεισερχόμενης στο χώρο των συγγραφέων και στο χορό της γραφής, Μαρίας Κλίνη.

Δείτε τα ονόματα των νικητών

Ο μεσιέ Μπρουνό, που είναι ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου της Μαρίας Κλίνη, δεν έχει τρία χέρια ή δύο κεφάλια. Δεν είναι πολύ ψηλός, αλλά ούτε και νάνος. Δεν έχει τεράστια κρεατοελιά στη μύτη, ούτε πεταχτά αυτιά, τόσο ώστε να αποτελούσε κάποτε περίγελο για τα παιδιά του σχολείου.

Όχι, ούτε η δουλειά του Μεσιέ Μπρουνό έχει κάτι το παράξενο. Είναι κατασκευαστής κορδονιών. Το παράξενο είναι ότι, κάθε φορά που ο Μεσιέ Μπρουνό μαρτυράει κάποιο μυστικό που μαθαίνει, αμέσως εξαφανίζεται ένα χρώμα από τη 
μικρή Κωμόπολη που μένει, ακριβώς δίπλα στην πόλη Μπορντό της Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Ναι, όπως σας το λέω. Ένα χρώμα.

Στο καλαίσθητο και εύχρηστο για μικρούς και για μεγάλους βιβλίο, τη γραφή υποστηρίζει καθοριστικά η εικονογράφηση του Αλκιβιάδη Γκέσκου που αποδίδεται εξαιρετικά σε μοναδικής ποιότητας 100% ανακυκλωμένο χαρτί. «Ο παράξενος μεσιέ Μπρουνό» είναι το πρώτο βιβλίο για τη συγκεκριμένη σειρά, από τις εκδόσεις «ΗΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ», της Μαρίας Κλίνη, που στην καθημερινότητά της είναι Πολιτικός Μηχανικός, ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζει το «Παραμυθοχωριό», έναν χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο Χαλάνδρι με θεματικό πυρήνα το ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

diagonismos-vivlio

Τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το βιβλίο «Ο παράξενος μεσιέ Μπρουνό» μόνο από το paidorama.com!

Ο διαγωνισμός μας έχει λήξει, σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Τάνια Καναβου

Ερμιόνη Τσαπακίδου

Μαρία Ζαρναβελη