Ένα ταξίδι στον κόσμο του ποιοτικού παιχνιδιού!

Ένα ταξίδι στον κόσμο του ποιοτικού παιχνιδιού!

Η πρώτη μου μνήμη είναι από όταν ήμουν ενός έτους, εκείνο το χειμωνιάτικο πρωινό που επισκεφτήκαμε το σπίτι της θείας μου και το πρώτο πράγμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν εκείνο το παράξενο, πολύχρωμο ξύλινο δρακάκι πάνω από το τζάκι.

 

2

Άρχισα κατευθείαν να το περιεργάζομαι και να μαθαίνω μέσα από αυτό. Με εντυπωσίασαν οι ήχοι, οι διαφορετικές υφές του ξύλου στο κάθε κομμάτι και περισσότερο απ όλα, λάτρευα να το βλέπω να κατρακυλάει και να κουνιέται τόσο αστεία και ασυνάρτητα.. Κάπως έτσι από τη συνεχή μου προσπάθεια να το κοιτάω να κατρακυλάει άρχισα να το τραβάω προς το μέρος μου και σιγά σιγά να το οδηγώ, μέχρι που μερικές μέρες μετά περπάτησα!

3

Το παιχνίδι δεν αφορά μόνο τα μικρά παιδιά, αλλά όλους μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Toys.gr δημιουργήθηκε το 1997 με στόχο την ενημέρωση και παροχή ξύλινων, ποιοτικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών.

4

Σήμερα διαθέτει τη μεγαλύτερη συλλογή ποιοτικών παιχνιδιών στην Ελλάδα απευθυνόμενο  σε παιδιά αλλά και ενήλικες. Σας καλούμε να δημιουργήσετε μαζί μας έναν κόσμο φαντασίας αλλά και εκπαίδευσης για τα παιδιά σας.

5

Προϊόντα παιδαγωγικού χαρακτήρα κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, από ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες, είναι έτοιμα να σας ξεναγήσουν στον μαγικό κόσμο του παραμυθιού και των ονείρων!

6

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας δίνει τη δυνατότητα να ψυχαγωγήσετε και να εκπαιδεύσετε τα παιδιά σας με παιχνίδια των πιο αξιόλογων εταιρειών παγκοσμίως, όπως:  Haba, Sigikid, Djeco, Pintoys και πολλών άλλων.

789

 

Στη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε (περισσότερες από 120 κατηγορίες σε 6500 είδη) μπορείτε να βρείτε: βρεφικά παιχνίδια, παζλ, μουσικά όργανα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια, εικαστικά και κατασκευές, επιτραπέζια, διακόσμηση παιδικού δωματίου, δώρα ενηλίκων, όπως και παιδικά οχήματα για τις ανοιξιάτικες βόλτες των παιδιών σας.

 

10

Όλα μας τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με προδιαγραφές ασφαλείας CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και μεγάλο ποσοστό αυτών, έχουν κερδίσει βραβεία για την εκπαιδευτική τους αξία αλλά και τον εξαιρετικό σχεδιασμό.

11

Η ομάδα του Toys.gr είναι πάντα έτοιμη για να σας εξυπηρετήσει άμεσα, παρέχοντάς σας  τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιδικά προϊόντα στην αγορά, στον σωστό χρόνο και στη σωστή τιμή!

12

Το παιχνίδι είναι μια γέφυρα της εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας των παιδιών. Γι’ αυτό χαρίστε τους παιχνίδια που θα τους ανοίξουν μια μεγάλη πόρτα στο ταξίδι της φαντασίας!

13  14

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για επίδοξους, νέους και έμπειρους γονείς! Κοντά μας κάθε μητέρα, πατέρας, παιδαγωγός μπορεί να βρει εκπαιδευτικά, ξύλινα και ποιοτικά παιχνίδια!