Ένα βίντεο από τον μπαμπά στη μαμά

Ένα βίντεο από τον μπαμπά στη μαμά

Μπαμπάς σκέφτεται τον καλύτερο τρόπο για να μην λείπει το μωράκι από την εργαζόμενη μητέρα.

Αν κοιτάξουμε το κινητό εργαζομένων γονέων, θα δούμε χωρίς αμφιβολία μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο μηνύματα από το μικρό τους.

Μικρές ματιές στις ζωές των παιδιών, ενώ οι γονείς λείπουν από το σπίτι, εικόνες που οι περισσότερες μητέρες παίρνουν μέσα στην ημέρα, ενώ εκείνες είναι στην εργασία τους.

Δείτε ακόμη: Μπαμπάδες αισθάνονται την κίνηση του εμβρύου

Όταν η Priscilla Bruce γύρισε στη δουλειά της μετά την γέννηση του παιδιού της, ο σύζυγός της Eric σκέφτηκε τον πιο όμορφο τρόπο για να την κάνει να αισθάνεται κοντά στο παιδί της, με την τακτική αποστολή «dubsmash» βίντεο.

Είναι μία εφαρμογή βίντεο μηνυμάτων που επιτρέπει να επιλέξετε μια εγγραφή ήχου από τις ταινίες, εκπομπές και τη μουσική, όπως επίσης να καταγράφετε τον εαυτό σας με αυτό το κομμάτι του ήχου.
Είναι φανταστικό. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα μωρό, όπως ο μικρός Jack Bruce.

«Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να επιστρέψω στην εργασία μου.
Μου έλειπε τόσο πολύ» λέει η μητέρα του.
«Είχα ένα δύσκολο τοκετό, και μία μικρή χειρουργική επέμβαση μόλις γεννήθηκε (στένωση του πυλωρού). Μπαμπάς και γιος είναι ευτυχισμένοι μαζί».

Το ζευγάρι έχει αντίθετα ωράρια εργασίας.
Ο Eric εργάζεται τα Σαββατοκύριακα με πλήρες ωράριο σε ένα μουσείο και η Priscilla δουλεύει τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα στην όπερα, χτένισμα και μακιγιάζ.
Κάθε γονέας που εργάζεται με ωράριο πλήρους απασχόλησης ενώ έχει παιδιά, μπορεί να εκτιμήσει αυτό το αίσθημα «μου λείπει» όταν δεν είναι στο σπίτι.
Αυτή η εφαρμογή λοιπόν είναι ένας όμορφος τρόπος για να αισθάνεται η μητέρα ή ο πατέρας «σπίτι» ενώ είναι στη δουλειά του.

Δείτε ακόμη: Τι ζητάνε οι κόρες από τον μπαμπά τους

Ο Jack είναι τώρα ενός έτους και είναι το πρώτο παιδί τους.
«Τώρα που είναι πλέον ενός έτους ο Jack έχει αρχίσει να του αρέσει η ιδέα αυτή του βίντεο, του αρέσει να τα βλέπει ξανά και ξανά και να χορεύει» λέει η Priscilla.

Όμως και ο πατέρας του είναι ενθουσιασμένος, κάνει όλο και περισσότερα βίντεο, δημοσιεύει μερικά στο facebook και οι φίλοι του ζητούν όλο και κάτι καινούργιο.

Πηγή www.scarymommy.com