Επιλέγοντας οικιακές συσκευές για το σπίτι σας.

Επιλέγοντας οικιακές συσκευές για το σπίτι σας.

Έρχεται λοιπόν εκείνη η ώρα που είτε ετοιμάζετε το σπιτάκι σας πριν τον γάμο σας, είτε αποφασίζετε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας συσκευές για να επενδύσετε σε μια καινούργια που θα σας “λύσει” επιτέλους τα χέρια.

Τι πρέπει να προσέξετε και με τι να ξεκινήσετε;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι πόσα χρήματα μπορείτε να επενδύσετε.

Αν έχετε την οικονομική ευμάρεια να αγοράσετε/ανακυκλώσετε όλες τις συσκευές τότε απλώς απολαύστε το!

Πώς ξεκινάμε την έρευνα..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καταγράψετε σε μία λίστα όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που έχετε στο σπίτι σας.

Έπειτα, αφού τις σημειώσετε σε ένα χαρτί, αφήστε τη καθημερινότητά σας να κυλήσει για μία εβδομάδα.

Καθημερινά σημειώστε στο χαρτί σας πόσες φορές κάνετε χρήση της εκάστοτε συσκευής. Έτσι, στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε τον ξεκάθαρο νικητή.

Ό,τι σας προτείνουμε έχει ήδη δοκιμαστεί από τους συντάκτες μας και με μία πρώτη ματιά στις λίστες τους ο νικητής είναι ξεκάθαρα: το ψυγείο.

Και όχι άδικα.

Η αλήθεια είναι ότι, ειδικά αν έχετε παιδιά, το ψυγείο τείνει να είναι η συσκευή που χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια και μάλιστα σχεδόν 20 φορές την ημέρα από τον καθένα, επομένως πρέπει να διασφαλίσετε ότι δεν «φουσκώνει» τον λογαριασμό της ΔΕΗ, συνεχίζει να ψύχει και να καταψύχει τα τρόφιμα στη θερμοκρασία που πρέπει και φυσικά σας προσφέρει διάρκεια ζωής.

Έπειτα από έρευνα αγοράς βρήκαμε ένα ψυγείο που μοιάζει «διαστημικό».

Είναι ο νέος ψυγειοκαταψύκτης GBB60NSYQE,  κορυφαία ενεργειακή απόδοση και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα καθώς συνοδεύεται από 20 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ!

lgmediumtext

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Ετοιμαστείτε για τις λεπτομέρειες τις οποίες θα βρει άκρως σημαντικές ο άντρας σας!

Ο νέος λοιπόν ψυγειοκαταψύκτης είναι εξοπλισμένος μεγραμμικό συμπιεστή Inverter ενεργειακής απόδοσης  A+++ -20% που αυτό που κάνει με απλά λόγια είναι να εξοικονομεί ενέργεια και κόστος. Και μάλιστα πιστοποιημένα. Είναι σημαντικό να θίξουμε ότι οι πιστοποιήσεις που κάθε συσκευή ή προϊόν φέρει αξίζει να είναι σημαντικό κριτήριο επιλογής. Ψάξτε να δείτε τι σημαίνουν ή πώς προκύπτουν.

Τι αλλο αξίζει να σημειωθεί;

Η τεχνολογία NatureFRESH της LG (FRESH Balancer, το FRESH Converter και τη NatureFRESH Ψύξη).

Δηλαδή, οι 3 λειτουργίες που διαθέτει για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Για κάθε νοικοκυρά αδιαμφισβήτητα η διάρκεια ζωής των τροφίμων αποτελει ένα πολύ βασικό κριτήριο επιλογής. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να διαχωριστεί η ψύξη ανά τρόφιμο. Γιατί είναι ξεκάθαρο ότι τα λαχανικά με τα κρέατα δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο ράφι.

Με ξεχωριστά συρτάρια λοιπόν πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

  •          Το συρτάρι FRESH Balancer είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.
  •          Το συρτάρι FRESH Converter επιτρέπει την επιλογή της σωστής θερμοκρασίας όταν ο χρήστης αποθηκεύει κρέας, ψάρι ή λαχανικά και
  •          Το σύστημα ψύξης NatureFRESH κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο
  •          Και τώρα το επόμενο άκρως σημαντικό κριτήριο επιλογής.

Ο χώρος.

Αν δεν χωράει μέσα όλη την προίκα σας τότε μάλλον δεν είναι το νούμερο ένα.

Ειδικά όταν έχεις οικογένεια το ψυγείο εξυπηρετεί τα κοινά αλλά και διαφορετικά γούστα κάθε μέλους. Θέλουμε χώρο λοιπόν αλλά όχι μόνο αυτό, θέλουμε λειτουργικούς αποθηκευτικούς χώρους!

Ο εσωτερικός χώρος ετούτου του ψυγείου προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο με ένα αναδιπλούμενο ράφι το οποίο με 2 κινήσεις διπλώνει για να δημιουργεί χώρο για μια μεγάλη γκάμα αντικειμένων από μεγάλα δοχεία έως ψηλά μπουκάλια.

Καλό;
medium10 003

Και φυσικά η ίδια νοοτροπία ακολουθήθηκε και στον καταψύκτη με ένα μεγαλύτερο συρτάρι για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους.

Για το τέλος αφήσαμε κάτι ακόμη (ειδικά για τους προαναφερθέντες «δεν θέλω πολλές πολλές λεπτομέρειες»)

Το χρώμα του.

Το χρώμα του είναι υπέροχο.

Ταιριάζει σε κάθε χρώμα κουζίνας και έχει μία «μαγική αίσθηση.... διαστημόπλοιου» που σαν να εγγυάται ότι είναι η καλύτερη ηλεκτρική συσκευή στην κατηγορία της!

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε αρκετά!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ιδανική επιλογή για μία οικογένεια που ζει!

Γιατί κομμάτι της ζωής είναι το φαγητό! Μη φοβηθείτε να ανοίξετε το ψυγείο! Να το ανοίγετε συχνά, να επιλέγετε τρόφιμα, να τρώτε παρέα, να ανοίγετε ένα μπουκάλι κρασί με φίλους και να γεμίζει το σπίτι φωνές και χαρά! Να ζείτε δηλαδή #MeresGematesEnergeia

 

Το νέο μοντέλο GBB60NSYQE της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.