Γερμανία: έκαψε την έγκυο κοπέλα του

Γερμανία: έκαψε την έγκυο κοπέλα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γερμανία, από ένα απάνθρωπο έγκλημα. Ο 20χρονος Eren Τoben μαζί με την φίλο του Daniel Mueller παρέσυραν στο δάσος και περιέλουσαν με βενζίνη την 19χρονη Maria Peiner και εν συνεχεία την έκαψαν ζωντανή!

Ο Eren δεν ήθελε να γίνει πατέρας με την φίλη του Maria να βρίσκεται ήδη στον όγδοο μήνα της κύησης και ενώ η σύντροφός τους έδειχνε που θα γινόταν μητέρα, ο Eren σχεδίαζε την δολοφονία της, καθώς τον τρόμαζε το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας!

Εντύπωση προκαλεί η ψυχρότητα με την οποία έκανε το έγκλημα ο 20χρονος, καθώς λίγες ημέρες ψώνιζε με την κοπέλα του παιδικά ρούχα.

Έκρυβε καλά ότι δεν ήθελε να προχωρήσει η εγκυμοσύνη και να παραμείνει ελεύθερος χωρίς δεσμεύσεις.

Την μοιραία ημέρα παρέσυραν μαζί με τον φίλο του την άτυχη 19χρονη Maria σε ένα κοντινό δάσος, όπου αφού την μαχαίρωσε και την ακινητοποίησε, την περιέλουσε με βενζίνη και μετά την έκαψε.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η κοπέλα δεν είχε πεθάνει από τις μαχαιριές, και είχε τις αισθήσεις της για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν καταλήξει από την φωτιά.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε την επόμενη ημέρα από έναν περαστικό στα περίχωρα του Βερολίνου, και αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στους δυο νεαρούς οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Στο μαχαίρι βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 20χρονου, ο οποίος στην συνέχεια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο συλληφθείς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 14 ετών για τον φόνο της γυναίκας που κυοφορούσε το μωρό του.

Πηγή: koutipandoras.gr