Μέλλουσα μανούλα: διαλέγοντας το σωστό νυφικό!

Μέλλουσα μανούλα: διαλέγοντας το σωστό νυφικό!

Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα, περιμένουν πρώτα τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης και μετά να οργανώσουν τον γάμο τους. Έτσι δεν κάνει πλέον σε κανέναν εντύπωση η φουσκωμένη κοιλίτσα της νύφης!

Αυτό συμβαίνει και σε πάρα πολλά διάσημα ζευγάρια και όχι μόνο στους κοινούς θνητούς. Και βέβαια η διάσημη και πλούσια μέλλουσα μητέρα και νύφη δεν έχει πρόβλημα να παραγγείλει σε κάποιον σπουδαίο οίκο μόδας το κατάλληλο νυφικό.

Όμως είναι ίσως πιο δύσκολο για την γυναίκα που υπολογίζει τα χρήματά της. Δείτε λοιπόν τι συμβουλεύουν οι ειδικοί, για να μειώσουν το άγχος που έρχεται μαζί με την αγορά του νυφικού, στην μέλλουσα μανούλα.

Επικοινωνήστε με ένα νυφικό σαλόνι.
Η σωστή προετοιμασία εξασφαλίζει πάντα ένα καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι ελέγξτε πρώτα αν το κατάστημα έχει μεγάλα μεγέθη πριν πάτε.

Επιλέξτε το σωστό τύπο νυφικού για να μην τονίζει άσχημα την κοιλιά σας.
Για τις έγκυες νύφες που θα ήθελαν να κρύψουν την αυξανόμενη κοιλιά τους, ένα φόρεμα empire χωρίς τιράντες με δαντέλα ή τούλι στο επάνω μέρος είναι μία έξυπνη επιλογή. Όχι μόνο το στυλ αυτό empire θα υπογραμμίσει το μικρότερο μέρος του κορμού σας, αλλά η φύση του υφάσματος θα δημιουργήσει
μία φωτεινή ψευδαίσθηση της δαντέλας σαν ένα όμορφο σχεδιασμό, τραβώντας το βλέμμα από την κοιλιά.

Επιλέξτε το σωστό νυφικό αν θέλετε να καμαρώνετε για την κοιλιά σας.
Η εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι άσχημο. Θυμηθείτε τις διάσημες σταρ που φορούν επίτηδες στενές μακριές τουαλέτες για να τονίσουν την φουσκωμένη κοιλιά τους. Αν το θέλετε και εσείς, απλά προσέξτε να διαλέξτε το κατάλληλο ύφασμα. Το μεταξωτό ζέρσεΐ και η δαντέλα μπορούν να αγκαλιάσουν όμορφα τη σιλουέτα σας.

Προσέξτε το νούμερο.
Συνήθως το νυφικό χρειάζεται λίγο καιρό για να ετοιμαστεί, αν δεν το αγοράσετε έτοιμο. Αυτό σημαίνει ότι η κοιλιά σας θα έχει αυξηθεί αρκετά. Έτσι θα πρέπει να υπολογιστεί σωστά από τον σχεδιαστή, πόσο πιο φαρδύ θα πρέπει να είναι μέχρι την ημέρα του γάμου. Αν πάλι το αγοράσετε έτοιμο υπολογίστε ένα ή δύο νούμερα μεγαλύτερο, ανάλογα με την ημερομηνία του γάμου.

Μην ξεχάσετε να έχετε επιπλέον ύφασμα.
Μην πανικοβληθείτε εάν στην τελευταία πρόβα το νυφικό είναι πολύ στενό. Υπάρχει λύση. Ο σχεδιαστής θα προσθέσει στο κλείσιμο του φορέματος ένα κομμάτι ύφασμα, το ίδιο φυσικά του νυφικού, στη θέση του φερμουάρ ή των κουμπιών. Έτσι θα πάρετε ανάσα και όλα θα είναι τέλεια.

Φροντίστε να είναι απλό.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φορέσετε ένα περίπλοκο, πολύ στολισμένο ή με πολλά κοσμήματα νυφικό. Μην ξεχνάτε ότι η φουσκωμένη κοιλίτσα σας είναι το ωραιότερο στολίδι. Μην προσπαθήσετε να την ανταγωνιστείτε!

Τέλος, φροντίστε να αγοράσετε τα σωστά παπούτσια.
Η κοιλιά σας δεν είναι το μόνο πράγμα που μεγαλώνει, μεγαλώνουν και τα πόδια σας. Δεδομένου δε, ότι πολλές μέλλουσες μητέρες υποφέρουν από οίδημα των ποδιών, είναι σημαντικό να το λάβετε υπόψη όταν ψωνίσετε τα παπούτσια του γάμου σας. Επιλέξτε ένα κομψό, αλλά άνετο παπούτσι που στηρίζει καλά το πόδι σας και με ελάχιστο τακούνι. Οι δεκάμετρες γόβες μπορούν να περιμένουν!