Μπομπονιερες Βαπτισης

Μπομπονιερες Βαπτισης

mpomponieres.jpg Το να προσφέρετε στους καλεσμένους στη βάπτιση του παιδιού σας όμορφες και περιποιημένες μπομπονιέρες είναι ένας ωραίος τρόπος για να τιμήσετε την οικογένεια και τους φίλους που παρευρίσκονται σε αυτή τη σημαντική γιορτή.

Ενώ και μόνο η σκέψη πάντα εκτιμάται, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αξίζει να δώσετε προσοχή στο πως θα είναι οι μπομπονιέρες, διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών και αξεσουάρ. Εκτός από τις κλασικές μπομπονιερες βαπτισης με το τούλι, οι οποίες παραπέμπουν περισσότερο σε μπομπονιέρες γάμου, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας πρωτότυπες μπομπονιέρες που να διαθέτουν το προσωπικό σας στοιχείο. Υπάρχει μια ποικιλία από δοχεία κατασκευασμένα από διαφανές γυαλί, πορσελάνη ή πλαστικό σε καταστήματα το IKEA.

Τέτοιου είδους μικρά βαζάκια μπορείτε να τα ζωγραφίσετε ή να γράψετε πάνω με ειδική μπογιά το όνομα του παιδιού σας. Ακόμα είναι εφικτό οι μπομπονιερες βαπτισης να αποτελούνται από μικρά γλαστράκια. Ένας άλλος τρόπος για να προσθέσετε τη δική σας πινελιά είναι να εκτυπώσετε μικρές κάρτες στον υπολογιστή σας και να τις τοποθετήστε μέσα στα βαζάκια. Μια ακόμα δυνατότητα που σας δίνεται είναι να διακοσμήσετε τη μπομπονιέρα είτε είναι φτιαγμένη από τούλι είτε είναι στη μορφή δοχείου με ένα σταυρό, μια καρδιά ή ένα φύλλο από κάποιο φυτό της αρεσκείας σας. Υπάρχουν πολλά σχήματα και σχέδια για κάτι τέτοιο, αλλά και μεγάλη ποικιλία υλικών. Μπορείτε για παράδειγμα να κατασκευάσετε πεταλούδες και αστεράκια με σύρμα και χάντρες. Κάτι πολύ ωραίο και πρωτότυπο είναι να συνοδέψετε τις μπομπονιέρες με μικρά παιδικά παιχνίδια.

Μια πολύ χαριτωμένη επιλογή για να διακοσμήσετε τις μπομπονιερες, είναι να ζωγραφίσετε μαζί με το παιδί σας και να στολίσετε με τις ζωγραφιές τις μπομπονιέρες. Συνήθως μέσα στις μπομπονιέρες βάζουν κουφέτα με γέμιση σοκολάτας ή με αμύγδαλο. Τέλος αν έχετε μια πιο μοδάτη νοοτροπία και επιθυμείτε να πρωτοτυπήσετε μπορείτε να προσθέσετε στις μπομπονιερες βαπτισης μπισκοτάκια και κουλουράκια φτιαγμένα από εσάς ή κάποιο ζαχαροπλαστείο ή ακόμα και σοκολατάκια.