Νέο portal για την εκπαίδευση  από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Νέο portal για την εκπαίδευση από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο!

 

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εκδίδουν πάνω από 20 χρόνια εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες και τις τάξεις, καθώς και για όλα τα γνωστικά αντικείμενα. Τα βιβλία, μεθοδικά, ποιοτικά, πλήρη και έγκυρα, γραμμένα από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς με μακρόχρονη διδακτική πείρα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών και βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των μαθητών. Αξιοποιώντας την εμπειρία τόσων χρόνων στον εκπαιδευτικό χώρο, σχεδιάσαμε, ξεκινώντας πριν από λίγες μέρες τη λειτουργία του, ένα εκπαιδευτικό portal.

Στο www.metaixmio-education.gr  οι μαθητές, οι γονείς και οι κπαιδευτικοί θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλα τα εκπαιδευτικά μας βιβλία για την Προσχολική Εκπαίδευση και το Νηπιαγωγείο, καθώς και όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο ανά τάξη. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν ενδεικτικές ενότητες και κεφάλαια από το εσωτερικό των βιβλίων και, κάνοντας την εγγραφή τους στο site, θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον δωρεάν υλικό (ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης για κάθε μάθημα και γνωστικό αντικείμενο).

Από το εκπαιδευτικό portal μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία ΝΕΑ του εκπαιδευτικού χώρου, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε σχολικές ομάδες και πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Αθήνα) και στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Θεσσαλονίκη), καθώς και για τα σεμινάρια, ημερίδες και εργαστήρια που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς ή και γονείς.

Στο site λειτουργεί επίσης forum για συζήτηση και σχολιασμό. Οι συγγραφείς των βιβλίων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έμπειροι, καταξιωμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι, θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών και θα λύσουν τις απορίες τους.

Τέλος, στο portal υπάρχει ειδική ενότητα ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ που περιλαμβάνει:

  • ενημέρωση για τους Μαραθωνίους Ανάγνωσης και άλλους διαγωνισμούς για μαθητές,
  • εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο σε λογοτεχνικά βιβλία και βιβλία γνώσεων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ,
  • θεματική ταξινόμηση των παιδικών μας βιβλίων με βάση το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «Ευέλικτη Ζώνη – Φιλαναγνωσία»,
  • βιβλιοπροτάσεις ανά ηλικία.

Για να μη σας πιάνουν… αδιάβαστους, συνδεθείτε στο www.metaixmio-education.gr και κάντε την εγγραφή σας τώρα!