Οι νέες κούκλες Barbie αλλάζουν τα δεδομένα!

Οι νέες κούκλες Barbie αλλάζουν τα δεδομένα!

Τέλος στα κλασσικά πρότυπα της κούκλας Barbie, η οποία κυκλοφορούσε μόνο ως ψηλή, ξανθιά γαλανομάτα και τρομερά αδύνατη.

Οι νέες κούκλες αλλάζουν τα δεδομένα, είναι μικροσκοπικές ή πολύ ψηλές, έχουν καμπύλες και αντιπροσωπεύουν όλες τις εθνικότητες, κάτι που τις φέρνει πολύ πιο κοντά στα πραγματικά γυναικεία πρότυπα.

Η μεγάλη εταιρία κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα να προωθήσει νέα πρότυπα μέσα από τις γνωστές κούκλες δημιουργώντας τέσσερις καινούργιες που αντιπροσωπεύουν πολύ περισσότερο τις πραγματικές γυναίκες.
Η κλασσική, η πολύ ψηλή, η Barbie με καμπύλες και η μικροσκοπική είναι οι νέες Barbie που θα κυκλοφορούν έχοντας 7 διαφορετικά χρώματα επιδερμίδας, 22 χρώματα ματιών, 30 χρώματα μαλλιών, με 24 διαφορετικά χτενίσματα και 14 σχήματα προσώπου.

Τα ρούχα και τα παπούτσια κάθε κούκλας θα είναι διαφορετικά ανάλογα με το σωματότυπο και τις διαστάσεις της κούκλας και θα περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τόσο για τα μικρά παιδιά, τα οποία δεν θα έχουν στο μυαλό τους μόνο το κλασσικό πρότυπο κούκλας και κατά συνέπεια αληθινού σώματος όσο και για τη φήμη της ίδιας της εταιρίας η οποία έχει λογοκριθεί πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια επειδή προωθεί και πουλά ένα συγκεκριμένο και μοναδικό τύπο κούκλας.

“Πιστεύουμε ότι έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τους γονείς τους να παρουσιάζουμε μια ευρύτερη εικόνα της ομορφιάς” υποστήριξε η Evelyn Mazzocco, αντιπρόεδρος της εταιρίας, σε σχετική δήλωσή της.

“Αυτές οι νέες κούκλες αντιπροσωπεύουν πολύ περισσότερο τον κόσμο που βλέπουν γύρω τους τα μικρά κορίτσια.
Η ποικιλία σε σωματότυπους, χρώμα δέρματος και στιλ τους επιτρέπει να βρουν εκείνη την κούκλα που θα τις εκφράζει.”

Οι κούκλες κοστίζουν 9.99$ και θα είναι διαθέσιμες στο Mattel Shop. “Ναι, πολλοί θα πουν ότι αργήσαμε όμως οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο.” λέει η αντιπρόεδρος της γνωστής εταιρίας.

neeskouklesbarbie

neeskouklesbarbie4 1
neeskouklesbarbie4 2

neeskouklesbarbie8 2

Ποτέ δεν είναι αργά όμως για μια τέτοια αλλαγή!

Πηγή: el.ozonweb.com

Δείτε εδώ τα αγαπημένα Παιχνίδια για κορίτσια