Πασχαλίνο Bazaar για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου, Παιδί & Δημιουργία

Πασχαλίνο Bazaar για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου, Παιδί & Δημιουργία

Ο σύλλογος Παιδί & Δημιουργία, διοργανώνει Πασχαλινό Βazaar, που θα πραγματοποιηθεί απο την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 έως την Κύριακή 21 Απριλίου 10.00 π.μ.-20:00 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη  (Ηρακλειδών 66, Θησείο), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ.

Το Παιδί & Δημιουργία είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που υποστηρίζει παιδιά, με αιματολογικές παθήσεις (Λευχαιμία & Μεσογειακή Αναιμία) και Σύνδρομο Down, των οποίων οι οικογένειες  βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Υποστηρίξτε το έργο του συλλόγου μας, επιλέγοντας Πασχαλινά δώρα απο μια πλούσια σειρά χειροποίητων και μοναδικών προιόντων:

• Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες

• Χειροποίητα κοσμήματα

• Χειροποίητες ανθοσυνθέσεις και μπουκετάκια από πηλό

• Αρωματικά φυτά και βότανα 

• Πήλινους κουμπαράδες ζωγραφισμένους στο χέρι

• Χειροποίητα αρωματικά σαπουνάκια ελαιόλαδου

• Σπιτικά γλυκά και μαρμελάδες 

• Παιδικά ρούχα

Eυχαριστούμε πολύ τις εταιρείες:

Aenorasis, το Γεωπονικό Κέντρο Κήπου, Kottis superfoods, Just 3, Kastro jam, Tο εργαστηρι της Aθανασιας, Babylon fashion, You can kids fashion, Bιοκαρπος, Frezyderm,  για την πολύτιμη προσφορά τους στην υλοποίηση της εκδήλωσης.

Λίγα λόγια για το Σύλλογο Παιδί & Δημιουργία:

Το « Παιδί  & Δημιουργία» είναι ένας σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που υποστηρίζει παιδιά,με αιματολογικές παθήσεις και σύνδρομο Down, των οποίων οι οικογένειες  βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Απο το 2015 υποστηρίζει σε σταθερή βαση 85 οικογένειες, ενώ διαθέτει δική του Τράπεζα Αίματος στο Αττικό Νοσοκομείο Αθηνών και διοργανώνει σε σταθερή βάση, αιμοδοσίες, βοηθώντας ουσιαστικά πολλά παιδιά που πάσχουν από αιματολογικές παθήσεις.

Επιπλέον παρέχει στα παιδιά δωρεάν, την δυνατότητα δημιουργικής απαχόλησης (ζωγραφική, γλυπτική, θέατρο, χορός)ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων από ψυχολόγο.