Προσκλητήρια βάπτισης

Προσκλητήρια βάπτισης

Για πολλές οικογένειες τα προσκλητηρια βαπτισης του παιδιού τους είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για την προετοιμασία της βάπτισης, διότι μια περίτεχνη και καλοσχεδιασμένη προσκλητήρια κάρτα προϊδεάζει τους καλεσμένους για μια όμορφη βάπτιση.

Αυτό το πολύ ιδιαίτερο θρησκευτικό γεγονός που συμβαίνει μόνο μια φορά στη ζωή του παιδιού και θα πρέπει να μοιράζεται με όλους τους αγαπημένους φίλους και την οικογένεια θα πρέπει να έχει και την κατάλληλη προετοιμασία ως προς τα προσκλητήρια βάπτισης.

Η εύρεση του τέλειου προσκλητήριου ήταν πάντα μια πρόκληση για τους γονείς. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές επιλογές. Η πιο κλασική επιλογή είναι για προσκλητήρια βάπτισης είναι σε χρώμα μπεζ ή άσπρο χρώμα με διακριτικά γράμματα. Μια άλλη επιλογή για να πρωτοτυπήσετε είναι να φτιάξετε μόνοι σας τα προσκλητήρια με ζωγραφιές του παιδιού σας.

Μπορείτε ακόμα να τις στολίσετε με φύλλα ή κλαδιά από κάποιο φυτό της αρεσκείας σας. Κάτι όμορφο και εντυπωσιακό θα ήταν ένα κομμάτι κανέλας που να συνδέεται με την πρόσκληση μέσω μιας κορδέλας. Τα χρώματα της κάρτας θα εξαρτηθούν από το φύλλο του μωρού, αν και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τα καθιερωμένα ροζ και γαλάζιο.

Μπορείτε να φτιάξετε μια πρόσκληση με έντονα χρώματα. Η γραμματοσειρά καλό θα ήταν να ταιριάζει με την υπόλοιπη κάρτα. Επίσης θα ήταν ωραίο να είναι πιο χαριτωμένη από τις κλασικές γραμματοσειρές αφού πρόκειται για μια παιδική βάφτιση. Κάτι ακόμα που μπορείτε να τολμήσετε είναι να επιλέξετε διαφορετική γραμματοσειρά για ότι αφορά την τελετή στην εκκλησία και διαφορετική για την πρόσκληση των καλεσμένων στο μετέπειτα πάρτι έτσι ώστε το δεύτερο να φαίνεται σαν υποσημείωση.

Είναι πολύ σημαντικό πάντως να θυμάστε ότι τα προσκλητήρια βάπτισης ωραίο θα ήταν να ταιριάζουν στο χρώμα με την υπόλοιπο στολισμό της εκκλησίας, ώστε να υπάρχει μια αίσθηση αρμονίας στη βάπτιση. Τέλος, ως γονείς δε θα θέλετε σε καμία περίπτωση να αφιερώσετε ένα τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού της τελετής για την αγορά των προσκλητηρίων.

Παρόλα αυτά η κάρτες αυτές θα είναι ένα ενθύμιο και θα πρέπει να είναι καλοφτιαγμένες και να ταιριάζουν με το γούστο σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κοστίζουν και μια περιουσία. Θα πρέπει να ρωτήσετε τιμές για προσκλητήρια βάπτισης και συγκρίνετε τι σας συμφέρει ώστε να έχετε ένα οικονομικό και όμορφο αποτέλεσμα.