Ράνια Κωστάκη

Ράνια Κωστάκη: υπάρχει ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί

Η αγαπημένη μας, πάντα χαμογελαστή ραδιοφωνική παραγωγός, Ράνια Κωστάκη έδωσε μία διαφορετική συνέντευξη στη Μαίρη Αρώνη και στην κάμερα του Πρωινού. Μία συνέντευξη στην οποία μοιράστηκε σκέψης για την εγκυμοσύνη, την υιοθεσία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην απόκτηση ενός παιδιού. 

Όπως η ίδια δήλωσε, στην εκ βαθέων εξομολόγηση, λόγω προβλημάτων υγείας, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην καταφέρει να κάνει δικά της παιδιά.

Ράνια Κωστάκη: Σκέφτομαι σοβαρά να υιοθετήσω

Η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε ωστόσο πως σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει παιδί και έχει ήδη ξεκινήσεις τις απαιτούμενες διαδικασίες.

«Δεν θα είχα πρόβλημα αν μου προέκυπτε ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ήδη κάνει έναν γάμο και έχει παιδιά. Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Το “θέλω παιδί” το έχω σκεφτεί από πολύ μικρή ηλικία. Έχω περάσει και μου έχουν συμβεί μερικά θεματάκια αρκετά σοβαρά και αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί.

Έχουν γίνει κάποιες επεμβάσεις, έχω περάσει από κάποιες διαδικασίες που υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω δικό μου παιδί. Αυτό με έχει βάλει σε μια διαδικασία να ψάξω πολύ το θέμα της υιοθεσίας και να δεχτώ να είμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος θα έχει κάνει τα παιδιά του. Το έχω κοιτάξει το θέμα της υιοθεσίας και είμαι προ των πυλών. Έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα και είμαστε σε αναμονή», είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Κωστάκη. 

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στο youtube κανάλι του zappit τη Ράνια Κωστάκη να μιλάει για την εγκυμοσύνη