Σοφία Καρβέλα:βάφτισαν το μικρότερο γιο

"Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 50"

Mετά τις διακοπές τους στη Μύκονο και τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, το αναμενόμενο ήταν η αναχώρηση της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά με τους δύο γιους τους, Νίκο και Νέστορα, για τη Νέα Υόρκη όπου μένουν μόνιμα.

Το ζευγάρι, όμως, σε μια κίνηση-έκπληξη και με κάλεσμα της τελευταίας στιγμής, βάφτισε το μικρότερο γιο του την περασμένη Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στο εκκλησάκι της Παναγίτσας, στην Κηφισιά.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 50 και ανήκαν στο στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο του ζευγαριού.

Ο Νίκος Καρβέλας κατέφθασε με την Αννίτα Πάνια και το γιο τους, Ανδρέα, και μάλιστα ήταν πολύ χαμογελαστοί, ενώ η ολίγον αργοπορημένη Άννα Βίσση συνοδευόταν από την καλή της φίλη Ταλίν Τζανικιάν, του κοσμηματοπωλείου «Serkos», που επιμελήθηκε τα μαρτυρικά της βάφτισης, δερμάτινα βραχιολάκια μ’ ένα κομψό ασημένιο σταυρουδάκι.

Τον μικρό Νέστορα, ο οποίος έκλαψε ελάχιστα, βάφτισαν ο Στέφανος Οικονόμου (της εφοπλιστικής οικογένειας) και οι επιχειρηματίες Αλιόσα Γκρίσιν και Ηλίας Σάρρας, όλοι παιδικοί φίλοι του Θανάση Πανουργιά.

Μεταξύ των προσκεκλημένων διακρίναμε τις αδερφές της Άννας Βίσση, Λία και Νίκη, μαζί με τα παιδιά τους, τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον Χρύσανθο Πανά και την Έλενα Σύρακα, τον Ντίνο Κόκκαλη με την Αταλάντη Μαρτίνου, τη Λυδία Οικονόμου, τη Σήλια Δραγούνη, τη Μελίσσα Μεταξά με τον Αλέξανδρο Βαρβέρη, τον σχεδιαστή Κωνσταντίνο Βαρβιτσιώτη, καθώς και φίλους του ζευγαριού από τη Νέα Υόρκη.

Ενδεικτικό του χαλαρού κλίματος που επικρατούσε ήταν τα πειράγματα που αντάλλασσαν οι νονοί με τη Σοφία Καρβέλα, αλλά και τα πειράγματα που δέχθηκε ο ιερέας από τον Νίκο Καρβέλα.

Εξίσου χαλαρό ήταν το κλίμα στο πάρτι που ακολούθησε, στην ταβέρνα «Βασίλης», στην Κηφισιά, απ’ όπου έλειπαν οι τυπικότητες, ενώ αντίθετα κυριαρχούσε το κέφι και μάλιστα μέχρι αργά.

πηγή άρθρου και περισσότερες φωτογραφίες στο like.philenews.com