Στολισμός βάπτισης

Στολισμός βάπτισης

vaftisi stolismosΟ στολισμός της εκκλησίας και του πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τη βάπτιση είναι πολύ σημαντικός, αφού συμβάλλει στη γιορτινή ατμόσφαιρα αυτής της τόσο σημαντικής στιγμής για εσάς και το παιδί σας. Καταρχάς είναι σημαντικό να υπάρχει μια συνοχή ανάμεσα στο στολισμό την βάφτισης και του πάρτι, ώστε να αποδοθεί μια αίσθηση αρμονίας στην τελετή.

Ο στολισμός λοιπόν μπορεί να γίνει με πολλά αντικείμενα ανάλογα με το γούστο και την αισθητική του καθενός. Αυτά τα αντικείμενα μπορεί να είναι ρεσό, γιρλάντες, παιδικές ζωγραφιές, μήλα, κανέλες και ότι άλλο επιθυμείτε. Μπορείτε ακόμα να πάρετε κορδέλες και παιδικά παιχνίδια για να κοσμήσετε τις λαμπάδες, αλλά και σταυρούς και αγγελάκια.

Μια πολύ εντυπωσιακή επιλογή είναι και τα φαναράκια, που θα δώσουν λάμψη στη γιορτή. Μια σχετικά συνηθισμένη, αλλά καθόλου άσχημη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια για το στολισμό της τελετής. Τα μπαλόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κατασκευές. Οι εταιρείες που απασχολούνται με τη διακόσμηση της εκκλησίας για βαπτίσια μπορούν να σας δείξουν ενδιαφέρουσες κατασκευές με μπαλόνια. Ένα ακόμα γνωστό στοιχείο στολισμού για τέτοιες περιστάσεις είναι τα λουλούδια και γενικότερα οποιαδήποτε σύνθεση τα περιλαμβάνει.

Τα λουλούδια αλλά και τα μπαλόνια θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή που θα σας μείνει αξέχαστη. Κάτι ακόμα που μπορείτε να κάνετε και ίσως σας κοστίσει λιγότερο είναι να μην επιλέξετε πολλά διακοσμητικά στοιχεία, αλλά να επικεντρωθείτε στην κατασκευή ή την αγορά μιας μεγάλης και εντυπωσιακής κατασκευής, για να στολίσετε το χώρο. Αυτή η κατασκευή μπορεί να είναι για παράδειγμα ένα παιδικό καρότσι, που θα μπορούσε να στολιστεί με μπαλόνια, λουλούδια, παιδικά παιχνίδια και ρούχα, αλλά και ό,τι άλλο θεωρείτε ότι ταιριάζει στην περίσταση. Το σημαντικότερο όμως, όπως προαναφέρθηκε είναι το να υπάρχει αρμονία μεταξύ των διακοσμητικών στοιχείων.

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι τα στοιχεία να έχουν το ίδιο χρώμα ή έστω το κάθε στοιχείο να έχει λεπτομέρειες του ίδιου χρώματος με αυτό των υπολοίπων.