ποδήλατα για κορίτσια

Τα ωραιότερα ποδήλατα για κορίτσια

Ψάχνετε τα ωραιότερα ποδήλατα για κορίτσια και δεν ξέρετε ποιό να διαλέξετε; Εάν έχετε κόρη τότε ξέρετε πως στα περισσότερα κορίτσια αρέσουν τα… μπιχλιμπίδια. Ξέρετε ακόμη πως όταν τα βλέπετε να χαίρονται και να ανοίγουν όλο ενθουσιασμό τα δώρα σας η δική σας χαρά και συγκίνηση είναι εντονότερη…

Ένας από τους γονείς με κόρη είναι ο αναγνώστης μας Νίκος Μ. και η κόρη του η Χρύσα. Η Χρύσα λοιπόν ζήτησε ως δώρο για τα γενέθλιά της «ένα ποδήλατο που να μη μοιάζει με τα άλλα» κι έτσι ο Νίκος επικοινώνησε μαζί μας για να του προτείνουμε τα ωραιότερα ποδήλατα για κορίτσια της αγοράς.

Ποδήλατο για κορίτσια Νο1: Ροζ και με φουντίτσες

Ποδήλατο για κορίτσια Νο 2: Με καλαθάκι που κλείνει και χρωματιστές λεπτομέρειες

 

Ποδήλατο για κορίτσια Νο3: Πιο ροζ κουφετί από οποιοδήποτε άλλο

Ποδήλατο για κορίτσια Νο4: Με πιο κλασική, διαχρονική γραμμή που θα τη συνοδεύει μεγαλώνοντας

 

Ποδήλατο για κορίτσια Νο5: Ροζ με καρδούλες

Χρήσιμες συμβουλές για να κάνει ποδήλατο το παιδί σας:

  • Επιλέγουμε μια περιοχή όπου το παιδί μπορεί να μάθει να κάνει ποδήλατο με ασφάλεια (Το μέρος αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιωτικό δρομάκι, ένα δρομάκι στο πάρκο, ή ένα άδειο πάρκινγκ. Επίσης καλή ιδέα είναι ένα άδειο γήπεδο του τένις ή του μπάσκετ)
  • Δεν πιέζουμε το παιδί
  • Δεν ξεχνάμε το κράνος

Η προστασία του παιδιού αποτελεί το Α και το Ω. Πέρα από τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, γάντια) είναι σημαντικό να προνοούμε, ασφαλίζοντας μεταξύ των άλλων το ποδήλατο μας, ώστε να αποφύγουμε κάθε πιθανή κακοτοπιά. Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική δημιούργησε δύο νέα προγράμματα ασφάλισης ποδηλάτου τα MINETTA Bike 1 & 2, τα οποία διατίθενται για άτομα ηλικίας από 5 έως 70 ετών, στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη του ποδηλάτη, αλλά και του ποδηλάτου, καλύπτοντας από την αστική ευθύνη, μέχρι και ολική κλοπή του ποδηλάτου. Κλείνοντας να σας πούμε την αγαπημένη μας στιγμή. Είναι εκείνη που οι ίδιοι οι μπαμπάδες βγάζουν μόνοι τους τις βοηθητικές διαπιστώνοντας πως ήρθε η στιγμή για το παιδί τους να κάνει το πρώτο μεγάλο του βήμα προς την ανεξαρτησία!