Θάνατος σε μητέρα για δημόσιο θηλασμό

Θάνατος σε μητέρα για δημόσιο θηλασμό

Μητέρα ακρωτηριάστηκε και δολοφονήθηκε από τον ISIS γιατί θήλαζε το μωρό της σε δημόσιο χώρο

Η αγριότητα του ISIS δεν έχει τέλος. Μία γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από την γυναικεία αστυνομία του ISIS γιατί θήλαζε το παιδί της σε δημόσιο χώρο, όμως είχε το μωρό καλυμμένο με τη μπούρκα της.

Κάποια άλλη γυναίκα το ανακάλυψε και φυσικά την κατέδωσε στην αστυνομία. 

Παρά το γεγονός ότι είχε καλύψει πλήρως το μωρό, η ταξιαρχία Al-Khansaa έκρινε ότι «παραβιάζει τα χρηστά ήθη».
Μία αστυνομικίνα του ISIS πήρε το μωρό το έδωσε σε άλλη γυναίκα και σκότωσε τη μητέρα, όπως αποκαλύπτει πρώην κάτοικος της Raqqa που μένει τώρα στην Τουρκία.

Η μητέρα φέρεται να ακρωτηριάστηκε πριν δολοφονηθεί, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Η ταξιαρχία Al-Khansaa είναι γυναικεία πολιτοφυλακή που έχει συσταθεί από τον ISIS και λειτουργεί σαν «ηθική αστυνομία» των τρομοκρατών στην Raqqa που την ονομάζουν πρωτεύουσά τους.

Με το σώμα τους τελείως καλυμμένο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και κρατώντας αυτόματα όπλα, η ομάδα αυτή έχει κατηγορηθεί για άγριους ξυλοδαρμούς και κατασκοπεία των πολιτών.
Έχουν διαταγή να περιπολούν στους δρόμους, τα παιδιά μόλις συμπληρώσουν τα εννέα χρόνια τους πρέπει να παντρεύονται, οι γυναίκες να υπακούουν τους άνδρες που είναι «ο αφέντης τους», και να παραμένουν τελείως καλυμμένες ανά πάσα στιγμή.

Μεταξύ των δεκάδων Βρετανών γυναικών που έχουν ενταχθεί στην ταξιαρχία αυτή είναι και πρώην φοιτήτρια από τη Γλασκόβη, η οποία φέρεται να έχει φτάσει στα ανώτατα αξιώματα της ομάδας.
Μία νεαρή γυναίκα που τα κατάφερε να αποδράσει από τον ISIS δηλώνει, πως ζούσε φυσιολογικά μέχρι που ο ISIS εισέβαλε στη Raqqa και επέβαλε τον αυστηρό νόμο της Sharia.

Αποκαλύπτει ότι: «πήγαινα στο σχολείο, σε καφετέριες, αλλά σιγά – σιγά ο σύζυγός μου, ένας Σαουδάραβας μαχητής που σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, με έπεισε για το δίκαιο του ισλαμικού κράτους και τις ιδέες του.

Μπήκα στην ταξιαρχία και ήμουν υπεύθυνη για την επιβολή του κανονισμού των ρούχων.
Όποιος δεν υπάκουε έπρεπε να μαστιγωθεί.
Στη συνέχεια φυλακίζαμε τον αρσενικό κηδεμόνα της, τον αδελφό, τον πατέρα ή τον σύζυγο και τον μαστιγώναμε επίσης.

Ακόμη και όταν ήμουν εκτός υπηρεσίας, αν ήμουν με τον άντρα μου στο αυτοκίνητο και βλέπαμε μία γυναίκα που δεν ήταν ντυμένη σύμφωνα με τους κανόνες, σταματούσε το αυτοκίνητο και έπρεπε να ασχοληθώ (τιμωρήσω) μαζί της.

Θυμάμαι μία φορά, συναντήσαμε μία γυναίκα με τα παιδιά και το σύζυγό της που φορούσε μία ρόμπα με εικόνες.
Την συνέλαβα, την οδήγησα στη βάση και την μαστίγωσα με τα ίδια μου τα χέρια».

Κάποια στιγμή οι ηγεσίες όλων των πολιτισμένων χωρών πρέπει να σκεφτούν πως θα σταματήσει η φρίκη αυτή.