κλειστοί παιδικοί σταθμοί Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πού θα είναι κλειστοί σήμερα οι παιδικοί σταθμοί

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα παιδικοί σταθμοί εξαιτίας της κακοκαιρίας σε τρεις δήμους του νομού Θεσσαλονίκης.

Δήμος Λαγκαδά

Λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στις περιοχές του Δήμου μας, ως αποτέλεσμα της πολύ έντονης κακοκαιρίας και δεδομένης της μη λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης στους χώρους των παιδικών σταθμών λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, αποφασίστηκε ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Λαγκαδά.

Διαβάστε ακόμη: Κλειστά σχολεία παιδιά στο σπίτι

Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΚΑΔΑ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγκαδά ΚΔΑΠ Λαγκαδά ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Καβαλαρίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΛΧΙΚΟΥ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κολχικού

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΥΝΩΝ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Λαγυνών

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΣΗΡΟΥ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ασσήρου ΚΔΑΠ Ασσήρου

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΙΘΙΑΣ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κριθιάς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΛΟΦΟΥ: ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΙΝΔΟΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙΟΥ: ΚΔΑΠ Ζαγκλιβερίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΧΟΥ: Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Σοχού

Για τις επόμενες ημέρες και ειδικά για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία & Δημοτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) θα γίνει εκτίμηση της κατάστασης, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και θα υπάρξει ανακοίνωση σήμερα.

Δήμος Ωραιοκάστρου Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τους αρμοδίους φορείς στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς προκειμένου να ελεγχθεί η πρόσβαση προς αυτούς, κρίθηκε φρόνιμο να παραμείνουν κλειστοί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «λαμβάνοντας υπόψιν την επέλαση του φαινομένου «ΣΟΦΙΑ», τον παγετό, τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες, τις ορεινές τοποθεσίες όπου εδρεύουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων, θεωρούμε πρέπον να παραμείνουν κλειστοί οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί». Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες

Δήμος Θερμαϊκού Κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί στον δήμο Θερμαϊκού για λόγους ασφαλείας.

Δήμος Δέλτα Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 7/1/2019, οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Όπως ενημερώνει ο Κοινωνικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Δέλτα, έχει δοθεί οδηγία ώστε οι χώροι να θερμαίνονται από την Παρασκευή αδιάκοπα. Επίσης, μετά από αυτοψία και σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με πρώτιστο κριτήριο την ασφαλή μετακίνηση και παραμονή των μαθητών, θα υπάρξει ανακοίνωση έως αύριο (7/1/2019) το απόγευμα για το εάν την Τρίτη θα λειτουργήσουν ή όχι τα σχολεία στο Δήμο Δέλτα.

Επιπλέον, κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Θέρμης, Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Δήμο Νεάπολης – Συκεών, Δήμο Παύλου Μελά, Δήμο Βόλβης, Δήμο Χαλκηδόνας και στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

πηγή: dikaiologitika.gr