Τροχαίο στις Σέρρες: Κανένας κίνδυνος για την υγεία των μαθητών

Στα νοσοκομεία των Σερρών, της Καβάλας και της Δράμας μεταφέρθηκαν οι μαθητές και συνοδοί τους που τραυματίστηκαν όταν το τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ανετράπη το πρωί στο 39ο χλμ. της επαρχιακής οδού Σερρών - Καβάλας, κοντά στο χωριό Αγγίστα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τουλάχιστον 16 άτομα, ανάμεσά τους παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί, μεταφέρθηκαν στα παραπάνω νοσοκομεία. Οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, που δεν εμπνέουν όμως ανησυχία, ενώ οι υπόλοιποι διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους προκειμένου να εξεταστούν.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο λεωφορείο επέβαιναν 18 μαθητές διαφόρων τάξεων του δημοτικού σχολείου Βαμβακόφυτου Σερρών και 17 ενήλικες, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί. Προορισμός τους ήταν η Αλεξανδρούπολη όπου θα μετέβαιναν στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Άλλοι μαθητές του ίδιου δημοτικού επέβαιναν σε δεύτερο -προπορευόμενο- λεωφορείο.

Το τροχαίο συνέβη στις 8.40 το πρωί κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Σερρών, ενώ επί τόπου έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, περιπολικά της αστυνομίας και πυροσβεστικά οχήματα με τα πληρώματά τους, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν δύο άτομα

Διαβάστε περισσότερα: www.alfavita.gr