Βρέφος πέθανε από ασφυξία μέσα στην κούνια του

Την 23χρονη μητέρα του και τον 30χρονο σύντροφό της συνέλαβε η αστυνομία στη Τζόρτζια των ΗΠΑ για τον τραγικό θάνατο του μικρού Cassius Norris, σε ηλικία μόλις τριών μηνών.

Πιστεύεται πως το παιδί έφυγε από τη ζωή γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ως αιτία θανάτου προσδιορίζεται η ασφυξία, εξαιτίας της αδυναμίας του να σηκώσει το κεφάλι του από το μαξιλάρι.

«Η μητέρα και ο σύντροφός της γνώριζαν τους κινδύνους που υπάρχουν όταν τοποθετείς μαξιλάρι μέσα στην κούνια και βάζεις το μωρό μπρούμυτα, πριν τον θάνατο του αγοριού» δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της κομητείας Coweta.

Τη Δευτέρα, όπως μεταδίδει το δίκτυο Fox 10, η αστυνομία συνέλαβε την 23χρονη Elizabeth Norris, μητέρα του άτυχου αγοριού, και τον 30χρονο σύντροφό της Adam Brady. Αντιμετωπίζουν και οι δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

«Έχουμε αποδείξεις πω γνώριζαν τους κινδύνους του να τοποθετούν το μωρό μπρούμυτα στην κούνια. Δεν νοιάστηκαν για τη ζωή του και η αμέλειά τους προκάλεσε τον θάνατό του» πρόσθεσε ο υποδιοικητής.

«Δεν ξέρω τι να πω γιατί δεν ήμουν εκεί, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως η κόρη μου το έκανε από πρόθεση» δήλωση η μητέρα της 23χρονης και γιαγιά του μωρού Tresia Norris. «Δείχνει πολύ θλιμμένη και λέει πως δεν το έκανε εκείνη. Κανείς μας δεν ήταν παρών οπότε δεν μπορούμε να πούμε τι έγινε, πιστεύω την κόρη μου».

Το αγοράκι κηδεύεται σήμερα. «Έπρεπε να κανονίσω την κηδεία του και η μαμά του δεν θα είναι καν εκεί» πρόσθεσε η Tresia Norris.