Ανδρέας Αρματάς

Ανδρέας Αρματάς

Ο Ανδρέας Αρματάς γεννήθηκε στην Αυστραλία. Σπούδασε ψυχολογία με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία στο University of Hartford(ΗΠΑ) ενώ μετεκπαιδεύτηκε στην κλινική ύπνωση στο University of Sheffield (Αγγλία) και υπήρξε ανάμεσα στους πρώτους απόφοιτους διεθνώς με αντίστοιχη πανεπιστημιακή ειδίκευση. Υπήρξε για χρόνια συνεργάτης διεθνών συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπεύθυνος συμβουλευτικής υπηρεσίας  για παιδιά στην Αγγλία ενώ ανέπτυξε ένα από τα πρώτα τμήματα υπηρεσιών συμβουλευτικής ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Κοινωνικής & Προληπτικής Ιατρικής και του Εθνικού Δικτύου Προαγωγής Υγείας στους Χώρους Εργασίας, ενώ διατελεί σύμβουλος στις εκδόσεις Πατάκη για τις σειρές βιβλίων ψυχολογίας/coaching . Θεωρείται από τους πρωτοπόρους στο coaching hypnosis (έναν όρο που εισήγαγε ο ίδιος) και στις εφαρμογές της ύπνωσης στο χώρο της εργασίας. Είναι μέλος πλείστων επιστημονικών ενώσεων, όπως International Society of Hypnosis, International Positive Psychology Association, British Society of Clinical & Academic Hypnosis, Association for Coaching και ο μόνος Έλληνας αναγνωρισμένος από την  International Society of Coaching Psychology.  Εκπαιδεύει και παρουσιάζει σε συνέδρια διεθνώς.

Κυκλοφορεί από τις εκδ. Πατάκη το παραμύθι «Η Λελέκα Σηκώνει Κεφάλι: μάθε τον φόβο να μειώσεις κι εσύ κεφάλι να σηκώσεις» ενώ εντός του μηνός θα κυκλοφορήσει το «Η Γουρούνα Κάνει Πάρτυ: και μαζί με σένα μαθαίνει, αληθινή επιτυχία τι σημαίνει».

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσα από τις ιστοσελίδες www.hypnosis.gr & www.andrewarmatas.com ή απευθείας στα armatas@hypnosis.gr">armatas@hypnosis.gr & info@andrewarmatas.com">info@andrewarmatas.com