Αρετή Κυπραίου

areti kypraiouΗ Αρετή Κυπραίου είναι αριστούχος πτυχιούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά τις σπουδές και το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία και την Συμβουλευτική στο ίδιο Πανεπιστήμιο,  διεύρυνε τις γνώσεις της με την εκπαίδευσή της στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σχολών Γονέων (παράρτημα της  'Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Εκπαίδευση των Γονέων') του οποίου είναι και συνεργάτης.

Επίσης, εκπαιδεύτηκε μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν στην ψυχολογία και τη θεραπεία του ατόμου και στη συμβουλευτική ζευγαριών.
Εργάζεται ως Ψυχολόγος στους τομείς της Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας Εφήβων, Ενηλίκων και Οικογένειας, συντονίζει  Ομάδες Γονέων και είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Επιμόρφωσης Ενηλίκων.

Παράλληλα, κάνει ομιλίες και σεμινάρια σε γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και είναι επιστημονική συνεργάτης σε ιστοσελίδες που αφορούν θέματα ψυχολογίας και διαπαιδαγώγησης.

Επικοινωνίας: aretikypreou@yahoo.gr">aretikypreou@yahoo.gr  τηλ: 6936740308