Μία μαμά 61 ετών έγινε παρένθετη μητέρα για τον γιό της!

Μία μαμά 61 ετών έγινε παρένθετη μητέρα για τον γιό της!

Η 61 ετών Σεσίλ Ελέτζ με δική της πρωτοβουλία γέννησε το εγγόνι της, ως παρένθετη μητέρα για τον γιο και τον σύζυγό του.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Σέσιλ Ελετζ κυοφόρησε το παιδί του γιου της, Μάθιου, και του συζύγου του, Ελιοτ Ντόχερτι, φέρνοντας την περασμένη εβδομάδα στον κόσμο την μικρή Ούμα Λουίζ. 

Πώς αντέδρασαν όταν πρότεινε να γίνει παρένθετη μητέρα;

Όταν το ανακοίνωσε πρώτη φορά στην οικογένειά της "έβαλαν τα γέλια", είπε η ίδια. 

Όταν το ζευγάρι άρχισε να εξετάζει εναλλακτικές για να γίνουν γονείς, ένας γιατρός τούς είπε πως η συγκεκριμένη είναι βιώσιμη επιλογή. Η 61χρονη πέρασε από μια σειρά εξετάσεων που έδωσαν τελικά το πράσινο φως προκειμένου να γίνει παρένθετη μητέρα. Ο Μάθιου παρείχε το σπερματοζωάριο και το ωάριο δώρισε η αδερφή του Ελιοτ.

Ο Ελιοτ και ο Μάθιου με την κόρη τους Ο Ελιοτ υποστήριξε πως, ενώ τα στρέιτ ζευγάρια εξετάζουν την εξωσωματική γονιμοποίηση ως ύστατη επιλογή, για αυτούς ήταν «η μοναδική ελπίδα» για βιολογικό τους παιδί. «Ανέκαθεν γνωρίζαμε πως έπρεπε να σκεφτόμαστε αντισυμβατικά σε αυτό το θέμα», πρόσθεσε ο Mάθιου, που είναι δάσκαλος.

Η εγκυμοσύνη της Σέσιλ ήταν σε γενικές γραμμές καλή με ελαφρώς πιο έντονα συμπτώματα συγκριτικά με τις προηγούμενες, καθώς η ίδια έχει τρία παιδιά. «Αυτό το μικρό κορίτσι περιβάλλεται από τόση στήριξη, θα μεγαλώσει σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Και έτσι ακριβώς έπρεπε να γίνει», είπε η γιαγιά για την νεογέννητη εγγονή της.

«Οι περισσότεροι μπερδεύονται ως προς το τι είναι το φυσιολογικό. Κάποιοι ρωτούν «ποιανού το ωάριο και ποιανού το σπερματοζωάριο;»» λέει ο Mάθιου. «Ωστόσο, ως ομοφυλόφιλοι θεωρώ πως είμαστε πολύ τυχεροί που καταφέραμε και αποκτήσαμε ένα παιδί», καταλήγει με νόημα.

Με πληροφορίες και μέρη αναδημοσίευσης από: Protagon.gr