"Οι δεινόσαυροι επιστρέφουν ο Ντίνος σε νέες περιπέτειες"

Πρόκειται για ένα ευφάνταστο παραμύθι, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο πια για χιλιάδες παιδιά, Ντίνο.

Μία ιστορία για το θάρρος και την αδελφική αγάπη στον άγριο και αφιλόξενο κόσμο των δεινοσαύρων. Μία συναρπαστική περιπέτεια, μία μυστήρια κλοπή, φυτοφάγοι και σαρκοφάγοι δεινόσαυροι σε ένα παράξενο κυνήγι! Ακολουθήστε τον Ντίνο στη νέα περιπέτεια, διαβάστε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον κάθε δεινόσαυρο και διασκεδάστε ατελείωτες ώρες με τους δεινόσαυρους που «ζωντανεύουν». Επιπλέον κάντε βόλτα στο Πάρκο Δεινοσαύρων με τη νέα λειτουργία εικονικής πραγματικότητας. Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία. Με τη βοήθεια της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) και μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών (tablets/smartphones) μπορείτε να δείτε όλους τους δεινόσαυρους να ζωντανεύουν με ήχο και κίνηση! Με τις ειδικές λειτουργίες μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός τους, να ακούσετε ξεχωριστά τις φωνές τους αλλά και να τους μετακινήσετε ώστε να περπατήσουν και κάνουν βόλτα πάνω στο βιβλίο.

Επιπλέον, στο εξώφυλλο του βιβλίου μπορείτε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες παρέα με τους δεινόσαυρους σε ξεκαρδιστικές στιγμές.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επιπλέον και την τεχνολογία της εικονικής πραγματκότητας, που λειτουργεί είτε έχετε μάσκα VR είτε όχι. Για να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία της Εικονικής Πραγματικότητας, η συσκευή σας θα πρέπει να διαθέτει γυροσκόπιο.

Συγγραφέας: Αικατερίνη - Αλεξάνδρα Παπούλια Εκδόσεις: Bitar Έτος έκδοσης: 2017 Σειρά: Παιδικά Ηλικίες 5-12 Σελίδες: 24 Τιμή: 12,90 € (με Φ.Π.Α.) www.livebooks.gr