Οι γλυκές στιγμές που μας φέρνουν κοντά!

Τα παιδιά το λατρεύουν, η μαμά το εγκρίνει: Η οικογένεια δίνει… ραντεβού στην «καρδιά» του σπιτιού, την κουζίνα, για γευστικές απολαύσεις με θρεπτική αξία!

Μαμάδες και παιδιά στην κουζίνα: Μια παρέα που είναι πάντα αγαπημένη, αν και ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια… αξιολόγησης των οικογενειακών γεύσεων: 

Τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί «κριτές» στη γεύση – μπροστά τους, οι πιο απαιτητικοί σεφ-κριτές ωχριούν! Θέλουν κάτι απολαυστικό… και λατρεύουν τη σοκολάτα. Η μαμά, πάλι, σκέφτεται τη γεύση μα βάζει πάνω απ’ όλα την επιθυμία της να προσφέρει στα παιδιά το καλύτερο. Θέλει να τους δώσει ποιότητα, θρεπτική αξία, κάτι που θα τα ωφελήσει και θα τα γεμίσει με την απαραίτητη ενέργεια για το σχολείο και τις δραστηριότητές τους.

Επιτέλους, μαμάδες και παιδιά συμφωνούν – χάρη στο ρόφημα Caotonic! Τα παιδιά δεν χορταίνουν την πλούσια σοκολατένια γεύση. Όσο για τις μαμάδες, διαπιστώνουν πως ένα  ποτήρι γάλα με Caotonic που τα παιδιά τους πίνουν με περισσή χαρά, καλύπτει το 50% των ημερήσιων αναγκών τους σε ασβέστιο και σίδηρο και το 30% των ημερήσιων αναγκών τους σε βασικές βιταμίνες!

Στα αγουροξυπνημένα πρωινά, όταν αυτό που ζητάμε είναι ενέργεια για όλες τις αισθήσεις, το αγαπημένο μας ρόφημα Caotonic παρέχει και τα δύο. Το αχνιστό ποτήρι περιμένει πάνω στο τραπέζι, το άρωμα αφυπνίζει και ευχαριστεί, η αίσθηση του ζεστού ποτηριού μέσα στα χέρια «γλυκαίνει» κάθε χειμωνιάτικη μέρα και η μοναδική γεύση συνοδεύεται από θρεπτική αξία!

Μαζί με το Ρόφημα Caotonic, ανακαλύψαμε μια ολόκληρη «οικογένεια» προϊόντων: Τραγανά Δημητριακά Caotonic, λαχταριστή Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic, και δύο διαφορετικά είδη σοκολατένιων σνακ, Caotonic Choco και Caotonic Choco Sticks. Όλα με την πλούσια γεύση που τα παιδιά εγκρίνουν… και με τα θρεπτικά οφέλη που κάνουν χαρούμενη και τη μαμά!

  • Τραγανά και πεντανόστιμα, τα Δημητριακά Caotonic –κόκκοι ρυζιού και σίτου με σοκολάτα–  προσφέρουν ένα «δυνατό» ξεκίνημα στη μέρα καθώς περιέχουν ασβέστιο και φυτικές ίνες και είναι εμπλουτισμένα με 7 βιταμίνες (βιταμίνη D και βιταμίνες του συμπλέγματος B).
  • Η λαχταριστή Πραλίνα Φουντουκιού Caotonic είναι εμπλουτισμένη με ασβέστιο και βιταμίνη D.
  • Εκτός από σούπερ γεύση, οι σοκολάτες Caotonic Choco και Caotonic Choco Sticks περιέχουν γάλα και 6 βιταμίνες.

Μαμάδες και παιδιά, τα λέμε στην κουζίνα!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τη διατροφική αξία των προϊόντων Caotonic, εδώ