Κάθε χρόνο όταν ξεκινάει η σχολική χρονιά ξετρελαίνομαι, λες και θα πάω εγώ σχολείο!

Κοιτάζω τσάντες, κασετίνες, μολύβια, στυλό... και ακόμη καλύτερα τα αγοράζω κιόλας.

Παλιμπαιδισμός θα μου πείτε...ναι ναι ξέρω!!!

Φέτος με τον Οδυσσέα να περπατάει, να μιλάει, να είναι δηλαδή κανονικό ανθρωπάκι η χαρά έγινε διπλή. Λες και ένας από τους δυο μας θα πήγαινε σχολείο.

Στα χρόνια μου οι μεγάλες στιγμές ήταν στο Μινιόν, το πιο κουλ και προχο πολυκατάστημα των Αθηνών τη δεκαετία του 80. Ήταν όπως σήμερα λέμε πάω στο The Mall Athens αλλά στο πολύ πιο μικρό του και σε μορφή πολυκατοικίας.

Εκεί πηγαίναμε! Για τσάντες, κασετίνες, ποδιές Τσεκλένης (ναι φορούσαμε πόδια τότε) και γενικότερα αλλά τα σχολικά.

Αυτά σκεφτόμουν και χαμογελούσα όταν αποφασίσαμε με τη μαμά του Ιάσονα να πάμε για να υποδεχθούμε τη νέα σχολική χρονιά στο Τhe Mall Athens μιας και εκεί είναι οι ήρωες από τη νέα ταινία "Εγώ ο Απαισιότατος 3".

Θα μου πείτε ξέρει ο Οδυσσέας και ο Ιάσονας τα Minions? Τα ξέρουμε οι μανούλες τους και είναι το ίδιο!

Δώσαμε ραντεβού στο σταθμό της Νερατζιώτισσας που είναι έξω από το The Mall Athens για ευκολία.

Καθώς και οι δύο έχουμε μικρότερα παιδιά διαλέξαμε να πάμε στο studio των Minions, ένα σκηνικό φτιαγμένο για μικρά παιδάκια με όμορφα ξύλινα καθίσματα και τραπεζάκια για να ζωγραφίζουν με τη βοήθεια της κοπέλας που είναι εκεί τις αγαπημένες τους φιγούρες Minions.

Μια αγωνία για τις μπογιές την είχα αλλά η κοπέλα με διαβεβαίωσε ότι είναι φυσικές και υποαλλεργικές.

Παίξαμε, ζωγραφίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες στον πίνακα με το ύψος (είδαμε ότι δεν πήραμε πολύ ύψος :-( ) και μετά κατεβήκαμε στην αίθουσα αναψυχής των Minions όπου βγάλαμε πολλές φωτογραφίες στο σκηνικό και πραγματικά ήταν σαν να είμασταν στο σκηνικό της ταινίας!

Υπήρχε ακόμη και το προαύλιο των Minions με ένα χώρο όπου τα πιτσιρίκια μπορούσαν να παίξουν μπάσκετ και κουτσό.

Μετά πήγαμε για "σχολικά" ψώνια! Ήταν η ευκαιρία μου για να ψωνίσω τα σύνεργα ζωγραφικής του Οδυσσέα.

Φεύγοντας με ένα τεράστιο χαμόγελο- πήραμε και το δωράκι μας! Το The Mall Athens δίνει δωρεάν σε όλους τους επισκέπτες που κάνουν αγορές σχολικών από 50€ και πάνω από τα καταστήματά του, ένα ποτήρι ή παγουράκι Μinions. Εμείς πήραμε το παγουράκι μας για να θυμόμαστε αυτήν την υπέροχη μέρα!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές!

Όνομα Συγγραφέα:
Γεια! Είμαι η Αγγελική Μπαμπαλούκα, Έχω δουλέψει για πολλά χρόνια ως marketer σε μεγάλες εταιρείες αλλά ακόμη περισσότερα χρόνια στο εμπορικό τμήμα διάφορων μέσων μαζικής επικοινωνίας. Ως...