Προτεινόμενα χρήσιμα δώρα για τους νέους γονείς

Προτεινόμενα χρήσιμα δώρα για τους νέους γονείς

Ένα μωράκι έρχεται και είτε είναι ανιψάκι, είτε εγγονάκι, είτε το μωρό μιας φίλης με έναν μαγικό τρόπο η χαρά της εγκυμοσύνης θα σας πλημμυρίσει.

Θα πιάσετε τον εαυτό σας να χαζεύει μωρουδιακά και να προσχεδιάζει τι δώρο θα πάρει στο μωρό και στους νέους γονείς.

Σαφώς, μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε, από παπουτσάκια (ναι αυτά τα μικρούλια που βλέπατε στις βιτρίνες και χαζογελούσατε) μέχρι κεντημένες κουβερτούλες, αρκουδάκια, παιχνιδάκια και λογής-λογής φορμάκια, μαγιό και ρουχαλάκια.

Εμείς σας ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα που θα «σώσουν» κάθε νέο γονέα, γιατί είναι απαραίτητα. Σας προτείνουμε βοηθητικές συσκευές από τη σειρά της εταιρείας Philips Avent, η οποία έχει λύσεις για κάθε ανάγκη.

Ηλεκτρικό θήλαστρο.
Τι είναι;
Πρόκειται για έναν μηχανικό τρόπο συλλογής του γάλακτος και χρησιμοποιείται είτε όταν η μητέρα αδυνατεί να θηλάσει από μόνη της είτε όταν χρειάζεται, για οποιονδήποτε λόγο, να αποχωριστεί το νεογνό, συχνότερα στην περίπτωση που η μητέρα θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της.

SCF332 01-RTP-global-001

Σε κάθε περίπτωση ένα ηλεκτρικό θήλαστρο αποτελεί ένα από τα πιο χρήσιμα δώρα για μια νέα μαμά.
Μέσα σε μόλις 30-40 λεπτά μια νέα μανούλα έχει ξεμπερδέψει.

Χρησιμοποιώντας νέας γενιάς θήλαστρα η νέα μαμά μπορεί να ακολουθήσει αποκλειστικό θηλασμό για το μωρό της, να αντλεί και να αποθηκεύει γάλα, έτσι ώστε σε περιπτώσεις που πληγωθούν οι θηλές να μπορεί να ανακουφίσει το στήθος της.
Το θήλαστρο βοηθά στην αύξηση της παραγωγής και παράλληλα μπορείς να δημιουργήσεις μια «τράπεζα γάλακτος» για το μωρό.
Όταν λοιπόν, η μαμά είναι εκτός σπιτιού, μπορεί κάποιος άλλο να ταΐσει το μωρό!

Με το ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent η διαδικασία εξαγωγής του γάλακτος γίνεται μια εύκολη διαδικασία καθώς λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού, διαθέτει 3 ρυθμίσεις άντλησης ώστε η μαμά να μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη ενώ είναι εύκολο στο κράτημα και στην τοποθέτηση στο στήθος χάρη στη μικρή και ελαφριά του βάση.

Συμπέρασμα: Απίθανο δώρο. Η νέα μανούλα θα το χρησιμοποιήσει ΣΙΓΟΥΡΑ.

Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού 4 σε 1
SCF286 02-IMS-el GR

Γνωρίζουμε ότι το μητρικό γάλα είναι αποστειρωμένο, αφού βγαίνει κατευθείαν από το στήθος αποκλείοντας τον κίνδυνο μικροβιακής μόλυνσης ή αλλοίωσης.
Όταν όμως το τάισμα του μωρού γίνεται με μπιμπερό τότε η σχολαστική αποστείρωση αποτελεί μια απαραίτητη χρονοβόρα διαδικασία που πρέπει να τηρείται για τους πρώτους μήνες ζωής του μωρού.

Οι συσκευές αποστείρωσης χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.
Αυτές που κάνουν χρήση ατμού, των μικροκυμάτων και του κρύου νερού.
Εμείς όμως επιλέγουμε να σας προτείνουμε τον ηλεκτρικό αποστειρωτή με χρήση ατμού ως ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο και άκρως απαραίτητο για τους νέους γονείς.

Η φυσική αποστείρωση με ατμό σκοτώνει το 99,9% των βλαβερών μικροβίων.

Ο ηλεκτρικός αποστειρωτής της Phillips Avent είναι εύκολος και ευέλικτος στο γέμισμα.
Αποστειρώνει σε 6 λεπτά, χωράει 6 μπιμπερό Philips Avent και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα.

Έξτρα γκάτζετ: Ενημερώνει πότε τα μπιμπερό έχουν κρυώσει αρκετά, ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν με ασφάλεια.
Συμπέρασμα: Ένα εργαλείο που σίγουρα οι γονείς θα αγοράσουν επομένως αν θέλετε να τους ενθουσιάσετε, αγοράστε το εσείς για αυτούς.

Θερμαντήρας μπιμπερό που διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά
SCF356 00-IMS-el GR 1

Σίγουρα οι νέοι γονείς θα πάρουν έναν θερμαντήρα μπιμπερό ώστε να ζεσταίνουν το γάλα για το μωρό τους.

Αυτός ο θερμαντήρας μπιμπερό της Philips Avent διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του γάλακτος και προσφέρει ασφαλές και ομοιόμορφο ζέσταμα χωρίς υπερθέρμανση, αυτόματη διατήρηση θερμοκρασίας και απενεργοποίηση, ήπια απόψυξη συν του ότι ζεσταίνει και βρεφική τροφή.

Ο ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί και ελέγχει τη θερμοκρασία του γάλακτος, εμποδίζοντας την υπερθέρμανση και τη δημιουργία καυτών σημείων.
Με άλλα λόγια η αξία του δώρου είναι ανεκτίμητη.

Συσκευή παρακολούθησης μωρού.
SCD580 00-IMS-el GR

Για το τέλος κρατήσαμε ένα δώρο γκάτζετ που προσφέρει ασφάλεια στις μητέρες να ξεκουραστούν έστω και λίγο μακριά από την κούνια του μωρού τους αλλά για κάποιο λόγο ενθουσιάζει τους μπαμπάδες.

Το βρεφικό μόνιτορ προσφέρει απόλυτη άνεση και σιγουριά για εσάς και το μωρό σας.

Παρέχει την πλέον αξιόπιστη σύνδεση σε συνδυασμό με διάφορες λειτουργίες που ηρεμούν το μωρό.

Το μωρό μπορεί να είναι ανήσυχο όταν το βάζουν για ύπνο.
Με τις λυχνίες επιπέδου ήχου που ενεργοποιούνται με οποιονδήποτε ήχο στο δωμάτιο του μωρού, ακόμα και όταν η μονάδα γονέα βρίσκεται σε σίγαση, αλλά και με την ενημέρωση θερμοκρασίας και υγρασίας, οι γονείς μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να βεβαιωθούν ότι δεν του χαλάει κάτι τον ύπνο.

Ακόμη μπορούν να το βοηθήσουν να ηρεμήσει και να αποκοιμηθεί χρησιμοποιώντας το νυχτερινό φως με αστεράκια, το MP3 plug and play επιλέγοντας το τραγούδι που επιθυμούν να ακούγεται στο δωμάτιο του μωρού τους αλλά και την λειτουργία αμφίδρομης ομιλίας για να το ηρεμούν με τον ήχο της φωνής τους.

Όποιο δώρο κι αν επιλέξετε να είσαστε σίγουροι ότι θα είναι πραγματικά σωτήριο για τους νέους γονείς! Και να θυμάστε, αγοράζουμε δωράκια για το μωρό αλλά δεν ξεχνάμε ποτέ να φροντίσουμε τη νέα μανούλα.